REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Airijos policija paviešino kraupias lietuvės Giedrės Raguckaitės dingimo detales. Kaip skelbia naujienų portalas „Irishmirror“, prieš galimą nužudymą mergina buvo apsvaiginta narkotikais ir išžaginta.

Airijos policija paviešino kraupias lietuvės Giedrės Raguckaitės dingimo detales. Kaip skelbia naujienų portalas „Irishmirror“, prieš galimą nužudymą mergina buvo apsvaiginta narkotikais ir išžaginta.

REKLAMA

Jungtinės Mido ir Dandolko policijos skyrių komandos skelbia, kad surinkus svarbių liudytojų pareiškimu, buvo identifikuoti žudikai. Teigiama, kad šiuo metu yra pakankamai informacijos, kad būtų galima juos sulaikyti. Teigiama, kad tai planuojama padaryti vos per kelias savaites.

„Paskutinį kartą ji buvo pastebėta kartu sėdinti vogtame „Land Cruiser“ džipe, kartu su dviem vyrais. Airijos policijos tarnyba beveik visiškai tikra, kad šie vyrai jau atpažinti“, – sakė šaltinis.

„Vienas iš vyrų sėdi kalėjime, todėl pabėgti nesugebės. Tiesa, nerimaujama dėl kito įtariamojo. Abu vyrai jau susitiko su tyrėjais. Jų pasakojimuose esama skylių. Vyrų ir liudininkų informacija nesutampa“, – pridūrė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Manoma, kad 29-erių metų G. Raguckaitė buvo išmesta iš džipo. Teigiama, kad tai padarę įtariamieji taip pat yra lietuviai.

Moters kūnas iki šiol nėra rastas. Airijos policija apieškojo namus Leitaune, kur G. Raguckaitė paskutinį kartą lankėsi gegužės 29 d.

REKLAMA

Galvojama, kad ji buvo apsvaiginta narkotikais ir be sąmonės nunešta į tuos namus, o juose paguldyta į vonią su ledu, kad atsigautų.

Jie pasakojo, kad po to lietuvė buvo iškelta iš vonios, paguldyta ant lovos ir išžaginta. Po to vyrai, kaip manoma, vogtu „Toyota Land Cruiser“ automobiliu išvežė G. Raguckaitę iš namų ir atsikratė jos kūno.

Ar G. Raguckaitė buvo nužudyta namuose, ar prieš pat išmetant kūną, kol kas neaišku.

Kaip anksčiau rašė tv3.lt, lietuvė į Airiją atvyko 2018-ųjų metų balandį. Moteris pakeitė kelis būstus. O paskutinioji, nuo gegužės 23 d. iki jos dingimo – nežinoma.

REKLAMA
REKLAMA

30-ies mergina gimė Lietuvoje. Policija informuoja, kad nuolatos palaiko ryšį su merginos artimaisiais.

Apie G. Raguckaitės dingimą buvo pranešta šių metų rugpjūčio 22 d.

Pareigūnų teigimu, paskutinį kartą moteris buvo matyta lemtingą gegužės 29 d. vakarą, apie 11 val., dviejų vyrų draugijoje.

Policija nustatė, kad nuo kito ryto merginos telefonu niekas nesinaudojo, taip pat ir socialiniuose tinkluose nepastebima jokios naujos veiklos.

Merginos požymiai: apie 1,67 m ūgio, liekno kūno sudėjimo, svoris apie 50-55 kg, šviesūs plaukai iki pečių, žalios akys. Paskutinį kartą ji matyta apsirengusi tamsiai mėlynais džinsais ir rožiniais marškinėliais.

Policija kreipiasi į visą Airijos bendruomenę, ypač lietuvius, prašydama pagalbos.

Prašoma informuoti policijos atstovus, jei kas nors merginai suteikė gyvenamąją vietą nuo gegužės 23 d., arba matė ją nuo gegužės 29 d. vakaro ar vėliau.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų