REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Šlapdriba (nuotr. Fotodiena.lt)

Nemalonūs orai nesitrauks: perspėja vairuotojus

Šiandien daug kur numatomi krituliai: šlapdriba, lietus. Pūs stiprokas šiaurės rytų, rytų vėjas, kai kur gūsiai sieks 15–17 m/s.

13

Šiandien daug kur numatomi krituliai: šlapdriba, lietus. Pūs stiprokas šiaurės rytų, rytų vėjas, kai kur gūsiai sieks 15–17 m/s.

REKLAMA

Vilniuje, Šiauliuose ir Panevėžyje bus 2 laipsniai šilumos. Kaune – 3. Klaipėdoje – 4.

Rytų ir Pietryčių Lietuvoje bei aplink Kauną pirmadienio rytą lyja su šlapdriba, kelio danga šlapia ir slidi, pranešė Automobilių kelių direkcija.

Vilniaus gatves prižiūrinti įmonė „Grinda“ pranešė, kad paryčiais sostinėje barstė tiltus, viadukus, estakadas.

Sostinėje barstomi Valakampių, Šilo, Karaliaus Mindaugo, Žaliasis, Geležinio Vilko, Žvėryno, Liubarto, Lazdynų ir Gariūnų tiltai, taip pat A. Goštauto, Ukmergės. Tūkstantmečio. Antakalnio gatvių ir Laisvės prospekto ir Vakarinio aplinkkelio estakados bei viadukų užvažiavimai ir nuvažiavimai.

Šiąnakt druskų barstytuvų maršrutai apėmė Ukmergės, Geležinio Vilko, Žemaitės, V. Kudirkos, J. Basanavičiaus, S. Batoro, Drujos, Dunojaus, Olandų, Liepkalnio, Popieriaus gatvių, taip pat Juodojo kelio ir Savanorių prospekto įkalnes ir nuokalnes. Prevenciškai taip pat barstytos bazalto trinkelėmis klotos dangos Gedimino prospekte, Katedros aikštės ir stoties prieigose.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl intensyvesnės oro cirkuliacijos tiltų ir viadukų paviršių temperatūra jau gerokai žemesnė, todėl čia greičiau susidaro plonytis ledo sluoksnis.

REKLAMA

Kitur valstybinės reikšmės kelių dangos daugiausia sausos. 

Spalio 30 d. daug kur negausiai palis. Rytų, pietryčių vėjas išliks stiprokas, vietomis gūsiai sieks 15–18 m/s. Temperatūra naktį laikysis apie 1–6 laipsnius šilumos.

Dieną Šiauliusoe ir Panevėžyje termometrų stulpeliai rodys 8 laipsnius šilumos. Vilniuje – 10. Kaune – 12. Klaipėdoje – 13.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų