REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Adatos bananuose (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

 Vos prieš kelias dienas šiaulietę papiktinęs radinys nuskambėjo per visą Lietuvą, ilgai netrukus atsiliepė ir kita nuo adatų banane nukentėjusi Kauno rajono gyventoja.

10

 Vos prieš kelias dienas šiaulietę papiktinęs radinys nuskambėjo per visą Lietuvą, ilgai netrukus atsiliepė ir kita nuo adatų banane nukentėjusi Kauno rajono gyventoja.

REKLAMA

Tačiau taip pat ėmė daugėti ir melagingų įrašų su nuotraukomis, kuriose neva aptiktos adatos banane. Šios nuotraukos piktina internautus.

Melagingas įrašas

Feisbuko paskyroje vyras skelbia, kad viename prekybos centre Marijampolėje, pirktuose bananuose aptiko net kelias adatas.

„Dėmesio! Jau ir Marijampolėje bananai pasipuošė adatomis, būkite atsargūs“, – rašė po nuotrauka vyras.

Deja, šis vyriškio perspėjimas sukėlė pasipiktinusių internautų bangą. Daugelis pastebėjo, kad adatos yra įkištos specialiai paties vyro.

Įrašas sulaukė daugybės komentarų, vieni siūlė prekybos centrui vyrą paduoti į teismą už šmeižtą, kiti pasipiktinančiai plūdo vyrą.

REKLAMA
REKLAMA

Būkite atidus

Prieš kelias dienas Raudondvario gyventoja patyrė šoką, kai kąsdama bananą burnoje pajuto dūrį. Tuomet ir išvydo vaisiuje šokiruojantį radinį – siuvimo adatą. Nuotraukose matyti, kaip ji buvo įbesta į bananą. 

REKLAMA

Dabar pamėgtus vaisius miestelio gyventojai perka itin atsargiai. Nukentėjusi moteris teigė, bananus pirkusi viename prekybos centrų Raudondvaryje, tačiau čekio neturėjo.

Vis dėlto Kauno rajono gyventoja nusprendė apie tokį atvejį pranešti maisto ir veterinarijos specialistams. Šie pradėjo tyrimą ir suskubo tikrinti parduotuvę.

Stebės situaciją

Tarnyba laukia prekybos centro atstovų paaiškinimo, bus analizuojama vaizdo medžiaga, kas galėjo taip bjauriai pasielgti, tačiau, manoma, kad tai padaryta specialiai. Vargu, ar adata atkeliavo iš Ekvadoro su bananais, nes būtų pajuodusi ar net surūdijusi, o dabar ji žvilgėjo kaip nauja.

REKLAMA
REKLAMA

Tai jau antras toks atvejis šią savaitę Lietuvoje. Prieš penkias dienas moteris Šiauliuose taip pat banane aptiko adatą.

O pirmieji pranešimai, kad pasaulyje plinta štai tokie sunkiai protu suvokiami ir itin pavojingi dalykai, pasirodė prieš mėnesį Australijoje. Ten adatos buvo aptiktos obuoliuose, braškėse ir bananuose.

Policija jau sulaikė jaunuolį, kuris, kaip įtariama, vaisiuose sukaišiojusio šimtus adatų, jis teisinosi, kad tai esą tebuvęs pokštas.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų