REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Darbo partijos atstovas Valentinas Bukauskas jungiasi prie „Tvarkos ir teisingumo“ frakcijos Seime.

Darbo partijos atstovas Valentinas Bukauskas jungiasi prie „Tvarkos ir teisingumo“ frakcijos Seime.

REKLAMA

Tai BNS pirmadienio rytą patvirtino „Tvarkos ir teisingumo“ pirmininkas Remigijus Žemaitaitis. Mišriai Seimo narių grupei iki šiol priklausiusiam V. Bukauskui papildžius „tvarkiečių“ gretas, frakciją sudarys 8 politikai.

„V. Bukauskas ateina pas mus į frakciją. Jis iškėlė tris įdomius dalykus, kurie svarbūs Lietuvai, ir nori jungtis prie valdančiosios daugumos, kad jie būtų įgyvendinti“, – sakė R. Žemaitaitis.

Anot jo, V. Bukauską „tvarkiečiai“ jungtis pakvietė sutapus jo vizijai dėl savivaldos formavimo, regioninio skatinimo, PVM lengvatos malkoms, maisto produktams, prekybos centrų darbvo su partijos požiūriu.

„V. Bukauskas, pasitaręs su partija ir gavęs valdybos pritarimą praėjusią savaitę, nusprendė jungtis“, – teigė R. Žemaitaitis.

REKLAMA
REKLAMA

Pats V. Bukauskas pirmadienį savo sprendimą žada pristatyti pirmadienį priešpiet rengiamoje spaudos konferencijoje.

Ketvirtą kadenciją parlamente dirbantis V. Bukauskas 2016-aisiais buvo išrinktas Telšių vienmandatėje apygardoje, jis anksčiau priklausė socialdemokratų frakcijai, šiems skilus, perėjo į Lietuvos socialdemokratų darbo frakciją, šių metų balandį – į Mišrią Seimo narių grupę.

Darbo partija turi du atstovus Seime. Kitas „darbietis“ Petras Čimbaras priklauso Lietuvos socialdemokratų darbo frakcijai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų