REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Ant svarstyklių lipo ir vidaus reikalų ministras: esu tikras smaližius (nuotr. stop kadras)

Vidaus reikalų ministras Eimutis Misiūnas drauge su treneriu Andriumi Pauliukevičiumi nukerpa simbolinę raudoną juostą prie svarstyklių. Ir žengia svorio metimo iššūkio link.

14

Vidaus reikalų ministras Eimutis Misiūnas drauge su treneriu Andriumi Pauliukevičiumi nukerpa simbolinę raudoną juostą prie svarstyklių. Ir žengia svorio metimo iššūkio link.

REKLAMA

Pirmasis ant svarstyklių lipa pats jo sumanytojas – ministras. Tokie skaičiai jo neišgąsdina, tačiau sumažinti apimtis iki Kalėdų, pasak Eimučio Misiūno, tikrai norėtųsi.

„Andrius sakė, 10 kg prieš Kalėdas galiu numesti, tai dėsiu visas pastangas, kad taip ir atsitiktų, nes aš sutinku su specialistų išvadomis, kad papildomas nereikalingas svoris ir sąnariam, ir stuburui, ir pačiam žmogui yra nereikalingas ir nenaudingas“, – sako E. Misiūnas.

„Turi didelę raumenų masę, sportiškas, truputėlį pakalbėjome, jėgos rodikliai jo įspūdingi. Nemanau, kad jam reikia mesti daugiau nei 10 kg, ir juos jis turėtų nesunkiai numesti“, – tikina treneris Andrius Pauliukevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Ministras sako, jog sunkiausia bus sumažinti saldumynų, nes yra tikras smaližius. Tačiau tikslo – mažesnio svorio – siekti pasiryžęs visas būrys bendradarbių. Entuziastai įsitikinę – drauge svorį mesti bus lengviau.

REKLAMA

„Mano planas iki Kalėdų bent jau nepriaugti svorio. O jei numesiu bent kelis kilogramus, tai bus super“, – juokiasi Vidaus reikalų ministerijos darbutojas.

Kiti tvirtina, jog komandiškai mesti svorį bus ne tik naudingiau, tačiau ir linksmiau.

Iššūkiui pasiryžusiems valdininkams treneris Andrius Pauliukevičius pirmiausiai pataria jokiu būdu neiti į parduotuvę maisto alkaniems. Taip esą neprisipirks nei per daug, nei nesveiko maisto. Taip pat mažinti angliavandenių, saldumynų.

„Vengti saldumynų ir kulinarinių patiekalų, pusfabrikačių, o daugiau racione turėti daržovių“, – sako A. Pauliukevičius.

Iki Kalėdų bus skelbiamas daugiausiai svorio numetęs iššūkio dalyvis. Nugalėjusiojo laukia 500 eurų vertės prizas. O paaiškėjus, kiek kilogramų bendrai numetė visi darbuotojai, planuojama nupirkti tiek saldainių ar mandarinų ir nuvežti juos į vaikų globos namus mažiesiems.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų