REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusio sekmadienio ryte Širvėnos ežere rastas žmogus. Jį pastebėjo Astrave žvejojęs vyras. Tačiau vyrą iš policijos parodytos nuotraukos atpažino pati motina.

Praėjusio sekmadienio ryte Širvėnos ežere rastas žmogus. Jį pastebėjo Astrave žvejojęs vyras. Tačiau vyrą iš policijos parodytos nuotraukos atpažino pati motina.

REKLAMA

Kadangi pūtė stiprus vėjas, skenduolio kūnas rastas maždaug 10 metrų nuo kranto tarp meldų, netoli Astravo rūmų teritorijos prie pėsčiųjų tako. Todėl buvo sunku nustatyti, ar jo kūnas nuneštas nuo pakrantės, ar žmogus nukrito nuo pėsčiųjų liepto. Iškviesti ugniagesiai panaudojo gelbėjimo valtį ir skenduolį ištraukė ant kranto.

Pagal vaizdą žmogus buvo gana jaunas, tamsių plaukų. Apsirengęs tvarkingai. Jo kelnės buvo atraitotos, o kojos – be batų. Pirmadienį iki pietų nuskendęs žmogus dar nebuvo atpažintas. Niekas nepasigedo ir negrįžtančio savo artimo žmogaus.

Biržų policijos viršininkas Deividas Valtaris sakė, kad sekmadienį skenduolio nuotrauka buvo įdėta į policijos socialinio tinklo puslapį. Tikėtasi, kad jį kas nors atpažins.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau tarp interneto vartotojų prasidėjo diskusija. Kai kurie pareiškė pasijutę nejaukiai, žiūrėdami į mirusiojo fotografiją. Tad po kurio laiko skenduolio nuotrauka buvo pašalinta.

REKLAMA

Pirmadienį iki pietų su velionio nuotrauka policijos pareigūnai apėjo visą Vėjo gatvės kvartalą ir kitas miesto dalis. Rodė ją gyventojams, sutiktiems baruose ir parduotuvėse.

Biržų miesto seniūnijos seniūnas Vytas Jareckas velionio nuotrauką rodė savo darbuotojams. Žmonės sakė, kad velionis matytas, tačiau niekas negalėjo pasakyti, kas jis.

Prieš pietus mirusysis buvo atpažintas. Velionio fotografija buvo parodyta miesto centre esančios parduotuvės pardavėjai. Moteris nuotraukoje atpažino savo sūnų. 1985 metais gimęs vyras gyveno Saulėtekio gatvėje kartu su savo mama.

Moteris policijos pareigūnams pasakojo, kad sūnus pastarosiomis dienomis vartojo alkoholį. Šeštadienį jis išėjo iš namų ir negrįžo. Vakar popiet moteris su policijos pareigūnais važiavo į Panevėžį atlikti oficialią atpažinimo procedūrą.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų