REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaune parduotuvėje mėsiniu peiliu nudurtas vyras. Konfliktas kilo įtarus, kad šis pavogė telefoną. Įsikarščiavę vyrai kibo vienas kitam į atlapus, o viskas baigėsi tragedija. Apie nužudytąjį niekas gerai neatsiliepia.

Kaune parduotuvėje mėsiniu peiliu nudurtas vyras. Konfliktas kilo įtarus, kad šis pavogė telefoną. Įsikarščiavę vyrai kibo vienas kitam į atlapus, o viskas baigėsi tragedija. Apie nužudytąjį niekas gerai neatsiliepia.

REKLAMA

42 -ejų kaunietis nužudytas maisto prekių parduotuvėje, Linkuvos gatvėje, sekmadienio popietę. Apie buvusią žiaurią tragediją čia liudija policijos plomba ant durų.

Parduotuvės savininkas sako, kad konfliktas tarp vyriškių įsiplieskė įtarus, kad nužudytasis nugvelbė mobilų telefoną.

„Tas draugas paėmė paskambino, o tas pasiprašė girtuoklis į tualetą ir jis jau ten telefoną kovojasi, ir suskambo tas telefonas, ir susimušė, žmona tarp jų tenai stojo ir sako, aš palsui jau nežinau ir viskas“, – sako parduotuvės savininkas Valentinas.

Kada įtariamasis pagriebė mėsinį peilį, kurį dar prieš kelias dienas buvo pagalandęs, kad geriau pjautų lašinius, pardavėja dirbusi savininko žmona net nepastebėjo. Ji tik per laimingą atsitiktinumą išvengė dūrių. Peilis smigo teisiai į kaklą apsivogusiame vyrui ir šis paplūdęs kraujais susmuko tiesiai parduotuvėje ant grindų. Nors įvyko kraupi tragedija, apie nužudytąjį gero žodžio niekas nesako.

REKLAMA
REKLAMA

„Jisai pratyvnas yra, jis vaikščiodavo su yla visą laiką , jis visus žadėdavo nužudyt, jis ir savo šeimą, duktė dešimt kartų pareiškimus rašius, išvežinėdavo iš namų, jis žadėdavo pripjauti, jis visus žadėjo pripjauti, čia man gaila to žmogaus kuris čia taip padarė, jisai normalus žmogus, bet jau jį kartą apvogęs buvo , tai šoko būsenoj iš nervų, man tai jo gaila“, – sako Valentinas.

REKLAMA

Artimųjų toks elgesys nestebino

Tragedijos vietoje pasirodęs nužudytojo sūnus pasakoja, kad tėvas pastaruoju metu daug gėrė.

„Pradėjo gert prieš penkis mėnesius, pavažiavo stogas, pradėjo gert su bomžais, frontais ir va tokia situacija atsitiko“, – sako nužudytojo sūnus Eitvydas.

Sūnaus netekusi motina graužia save tik dėl vieno, kad neprivertė jo gydytis.

Esą visą šeimą terorizavęs vyras pastaruoju metu sunkiai tvardėsi, buvo neprognozuojamas. Jam ne kartą kviesta policija, tačiau palaikytas kelias valandas ar parą areštinėje, vyras būdavo išleidžiamas namo ir vėl grįždavo prie savo įpročių.

REKLAMA
REKLAMA

„Jam matomai pavažiavo stogas. Jis pradėjo elgtis nežmoniškai. Su visai pyktis, tas pyktis jį užvaldė, agresija. Va čia su vaikais, ir pas mane buvo atvažiavęs, jam ir teisminių tyrimų pradėta, mane pačią įžeidinėjo Sakiau, ką gi laukim, kada lavonėlius reiks susirinkti, tai tik Dievo prašiau, kad ne jis kažką, o… nu atsitiko kaip atsitiko“, – pasakoja nužudytojo motina Violeta Lukaševičienė.

Dėl nužudymo jau sekmadienio pavakare sulaikyti du įtariamieji. Dėl vieno jų suėmimo prokuroras į teismą kreipsis rytoj. Kitą planuojama paleisti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų