REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Kaip Popiežiaus vizito metu Vilniuje keisis viešojo transporto eismas?

Jau šį savaitgalį, rugsėjo 22–23 d., sostinėje bus galima tapti istorinio įvykio liudininkais – atvyksta Popiežius Pranciškus. Pirmąją vizito dieną (šeštadienį), kuri šiemet sutampa ir su Tarptautine diena be automobilio, viešasis transportas sostinėje bus nemokamas, todėl visi vilniečiai ir miesto svečiai kviečiami keliauti autobusais ir troleibusais.

10

Jau šį savaitgalį, rugsėjo 22–23 d., sostinėje bus galima tapti istorinio įvykio liudininkais – atvyksta Popiežius Pranciškus. Pirmąją vizito dieną (šeštadienį), kuri šiemet sutampa ir su Tarptautine diena be automobilio, viešasis transportas sostinėje bus nemokamas, todėl visi vilniečiai ir miesto svečiai kviečiami keliauti autobusais ir troleibusais.

REKLAMA

Popiežiaus vizito metu Vilniuje planuojamas patogesnis ir sklandesnis viešojo transporto eismas, numatomi laikini eismo pakeitimai. Visų vizito dalyvių prašoma į susitikimo vietas atvykti anksčiau, keliones saugiai susiplanuoti su laiko atsarga, taip pat eismo dalyvių prašoma būti atidiems, laikytis kelių eismo taisyklių ir eismo reguliuotojų nurodymų.

Į Vilnių savo transportu atvykusiems svečiams automobilius siūloma palikti atokesniuose nuo centro rajonuose. Taip pat rugsėjo 22 d. vilniečiai ir miesto svečiai kviečiami nemokamai naudotis „Statyk ir važiuok“ aikštelėmis prie „Siemens“ arenos, Žvėryne prie viešojo transporto apsisukimo ir Ukmergės gatvėje šalia prekybos centro „Senukai“, o palikus savo automobilį vienoje iš aikštelių kelionę link centro tęsti nemokamu viešuoju transportu.

REKLAMA
REKLAMA

Svarbi informacija Senamiesčio gyventojams – rugsėjo 17-23 d. SĮ „Susisiekimo paslaugos“ gyventojams ir įmonėms išduoti leidimai statyti automobilius rinkliava apmokestintose stovėjimo vietose Popiežiaus vizito metu galios ir kitose rinkliavos zonose.

REKLAMA

 

Aktualiausia informacija apie eismo pakeitimus

Rugsėjo 17-22 d. dėl paruošiamųjų darbų prieš Popiežiaus vizitą ir vizito metu Senamiesčio teritorijoje ir prieigose įvedama stovėti draudžiama zona.

Rugsėjo 21 d. nuo 22 val. iki rugsėjo 22 d. 22 val. draudžiamas transporto eismas Senamiesčio teritorijoje ir prieigose.

Rugsėjo 23 d. draudžiamas transporto eismas Gedimino prospekto dalyje tarp Vasario 16-osios ir J. Tumo-Vaižganto gatvių, prieigose draudžiamas automobilių stovėjimas.

Rugsėjo 22 d. automobilių stovėjimo aikštelės prie parodų rūmų „Litexpo“, prekybos centro „Ikea“, Vilniaus pramogų arenos ir Olandų gatvės bus rezervuotos atvykstantiems autobusams, kurie užregistruoti iš anksto, ir jose stovėjimas bus galimas tik su specialiais leidimais.

REKLAMA
REKLAMA

 

Viešojo transporto eismo pakeitimai

Atsižvelgus į eismo ribojimus Senamiestyje bei jo prieigose, įvertinus pasirengiamuosius darbus bei trasą, kuria judės Popiežius šioje miesto dalyje, rugsėjo 21–23 dienomis bus keičiamas viešojo transporto eismas.

Jau rugsėjo 21 d. keisis 89 autobusų maršruto tvarkaraštis. Naktį iš rugsėjo 21 į 22 d. keisis 101N, 102N, 103N ir 104N autobusų maršrutų trasos.

Rugsėjo 22 d. nuo 5.30 iki 22 val. keisis 1G, 10, 11, 13, 31, 33, 34, 53, 74, 88 bei 89 autobusų maršrutų ir 2, 3, 4, 6, 12, 14 bei 20 troleibusų maršrutų trasos. Keleivių patogumui nuo 9 iki 21 val. 1G, 4G, 6G, 10, 22, 29, 31, 43 bei 53 maršrutų autobusai ir 2, 4, 17 bei 20 maršrutų troleibusai kursuos dažniau. Naktį iš rugsėjo 22 į 23 d. naktinių maršrutų autobusai kursuos dažniau bei jų atvykimas į Stotį bus suderintas su į Kauną išvykstančių traukinių tvarkaraščiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rugsėjo 23 d. nuo 16 iki 19 val. keisis 1G, 6G, 10, 11, 21, 33, 53, 88 bei 89 autobusų maršrutų ir 2, 3, 4, 6, 7, 12, 17 bei 20 troleibusų maršrutų trasos. Nuo 16 iki 19 val. 1 ir 14 maršrutų troleibusai nekursuos.

Taip pat rugsėjo 23 d. nuo 16 iki 19 val. keleivių patogumui prie Žirmūnų tilto, arčiau žiedinės Olandų g. sankryžos, bus įrengtos laikinos viešojo transporto stotelės Šv. Petro ir Povilo bažnyčia (abiem kryptimis). Šiose stotelėse stos 1G, 6G, 10, 11, 33, 53 ir 89 maršrutų autobusai bei 2 ir 4 maršrutų troleibusai.

Su pakeistomis viešojo transporto maršrutų trasomis ir eismo tvarkaraščiais jau nuo rugsėjo 17 d. galima susipažinti interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt, taip pat informacija skelbiama socialiniame tinklalapyje www.facebook.com/susisiekimo.paslaugos, o darbo valandomis teikiama ir telefonu (8 5) 210 7050.

REKLAMA

Viešojo transporto eismą realiu laiku keleiviai bet kada gali stebėti apsilankę interneto tinklalapyje www.stops.lt, mobiliuoju telefonu (m.stops.lt) arba mobiliojoje programėlėje m.Ticket. Specialūs informaciniai pranešimai apie viešojo transporto darbo organizavimo pakeitimus taip pat bus skelbiami pačiuose autobusuose, troleibusuose ir stotelėse, o bendroji informacija apie trasų pakeitimus skelbiama viešojo transporto švieslentėse.

 

Rugsėjo 21 d. 89 autobuso maršruto trasa bus pakeista taip:

89 maršruto autobusai nuo Stoties nevažiuos Pylimo, Trakų, Vokiečių, Rūdninkų ir Visų Šventų gatvėmis, o iškart iš Sodų gatvės suks į Bazilijonų gatvę ir toliau važiuos įprasta trasa. Atgal autobusai važiuos tokia pačia trasa. Kursuodami pakeista trasa 89-ojo maršruto autobusai nestos Rūdninkų, Trakų, Vokiečių bei Rotušė stotelėse.

REKLAMA

 

Naktį iš rugsėjo 21 į 22 d. naktinių autobusų maršrutų trasos bus pakeistos taip:

88N maršruto autobusai nuo Europos aikštės iki Žaliojo tilto kursuos įprasta trasa, o toliau – A. Goštauto, J. Tumo-Vaižganto, Pamėnkalnio, Pylimo, Gėlių, Sodų, Stoties, Geležinkelio gatvėmis ir įsukę į Liepkalnio gatvę trasą tęs įprastu maršrutu. Važiuodami pakeista trasa autobusai nestos stotelėse Aušros vartai ir Vinco Kudirkos aikštė. Atgal autobusai važiuos tokia pačia trasa. Kursuodami pakeista trasa 88 maršruto autobusai papildomai stos stotelėse Stotis (stotelėje pažymėtoje raide F, važiuojant link Oro uosto ir stotelėje pažymėtoje raide E važiuojant link Europos aikštės) bei Vikingų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

101N maršruto autobusai iš Saulėtekio iki Žaliojo tilto kursuos įprasta trasa, o toliau važiuos A. Goštauto, J. Tumo-Vaižganto bei Pamėnkalnio gatvėmis ir įsukę į Pylimo gatvę kelionę tęs įprasta trasa. Važiuodami pakeista trasa autobusai nestos stotelėse Jogailos ir Vinco Kudirkos aikštė. Atgal autobusai važiuos tokia pačia trasa. Kursuodami pakeista trasa 101 N maršruto autobusai papildomai stos Operos ir baleto teatras, Kražių, Juozo Tumo-Vaižganto (link Baltojo tilto), Pamėnkalnio (link Fabijoniškių) ir Islandijos stotelėse.

102N maršruto autobusai iš Pilaitės iki J. Jasinskio gatvės kursuos įprasta trasa, o toliau važiuos Pamėnkalnio, Pylimo, Gėlių, Sodų ir Stoties gatvėmis. Važiuodami pakeista trasa autobusai nestos Juozo Tumo-Vaižganto, Kražių, Operos ir baleto teatras, Karaliaus Mindaugo tiltas, Arkikatedra, Bernardinų sodas, Dailės akademija, Užupio, Misionierių, Aušros vartai, Stotis (stotelėje pažymėtoje raide E) bei Bazilijonų stotelėse. Atgal šio maršruto autobusai važiuos tokia pačia trasa. Kursuodami pakeista trasa 102N maršruto autobusai papildomai stos stotelėse Pamėnkalnio (link Stoties), Islandijos, Centro poliklinika, Reformatų, Trakų, Vingriai, Gėlių ir Rūdninkų.

REKLAMA

103N maršruto autobusai iš Santariškių iki Žaliojo tilto kursuos įprasta trasa, o toliau važiuos A. Goštauto, J. Tumo-Vaižganto bei Pamėnkalnio gatvėmis ir įsukę į Pylimo gatvę kelionę tęs įprasta trasa. Važiuodami pakeista trasa autobusai nestos Jogailos ir Vinco Kudirkos aikštė stotelėse. Atgal autobusai važiuos tokia pačia trasa. Kursuodami pakeista trasa 103N maršruto autobusai papildomai stos Operos ir baleto teatras, Kražių, Juozo Tumo-Vaižganto (link Baltojo tilto), Pamėnkalnio (link Stoties) ir Islandijos stotelėse.

104N maršruto autobusai iš Fabijoniškių iki Žaliojo tilto kursuos įprasta trasa, o toliau važiuos A. Goštauto, J. Tumo-Vaižganto bei Pamėnkalnio gatvėmis ir įsukę į Pylimo gatvę kelionę tęs įprasta trasa. Važiuodami pakeista trasa autobusai nestos stotelėse Jogailos ir Vinco Kudirkos aikštė. Atgal autobusai važiuos tokia pačia trasa. Kursuodami pakeista trasa 104N maršruto autobusai papildomai stos Operos ir baleto teatras, Kražių, Juozo Tumo-Vaižganto (link Baltojo tilto), Pamėnkalnio (link Naujininkų) ir Islandijos stotelėse.

REKLAMA

 

Rugsėjo 22 d. nuo 5.30 iki 22 val. autobusų maršrutų trasos bus pakeistos taip:

1G maršruto autobusai nuo Stoties iki Pamėnkalnio–Pylimo gatvių sankryžos važiuos įprasta trasa, toliau suks į Pamėnkalnio gatvę ir važiuos J. Tumo-Vaižganto, A. Goštauto, Kalvarijų gatvėmis, po to – įprasta trasa. Grįždami nuo Žaliojo tilto autobusai važiuos A. Goštauto, J. Tumo-Vaižganto, Pamėnkalnio gatvėmis, toliau – įprasta trasa. 1G maršruto autobusai iki 22 val. nestos stotelėje Vinco Kudirkos aikštė, tačiau papildomai sustos Juozo Tumo-Vaižganto (link Žaliojo tilto) ir Pamėnkalnio (link Stoties) stotelėse.

10 maršruto autobusai nuo Fabijoniškių iki Karaliaus Mindaugo tilto važiuos įprasta trasa, o toliau T. Kosciuškos, Olandų, Drujos, Subačiaus gatvėmis, po to – įprasta trasa. Kursuodami pakeista trasa iki 22 val. autobusai nestos Karaliaus Mindaugo tiltas (Žygimantų g. link tilto), Arkikatedra, Bernardinų sodas, Dailės akademija, Užupio ir Subačiaus stotelėse. Atgal autobusai važiuos tokia pačia trasa. Važiuodami pakeista trasa 10 maršruto autobusai papildomai stos stotelėse Karaliaus Mindaugo tiltas (Arsenalo g.), Kalnų parkas, Šv. Petro ir Povilo bažnyčia, Vasaros, Krivių, Filaretų, Polocko ir Drujos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

11 maršruto autobusai nuo Žvėryno žiedo važiuos įprasta trasa iki Pamėnkalnio–Pylimo gatvių sankryžos, toliau važiuos Pylimo, Gėlių, Sodų, Stoties, Geležinkelio, Drujos gatvėmis. Apsisukę Olandų–S. Batoro gatvių žiede autobusai atgal važiuos Drujos, Geležinkelio, Stoties, Sodų, Pylimo gatvėmis, toliau – įprasta trasa. Kursuodami pakeista trasa iki 22 val. autobusai nestos Jogailos, Vinco Kudirkos aikštė, Karaliaus Mindaugo tiltas, Arkikatedra, Bernardinų sodas, Dailės akademija, Vilnios, Užupis, Bernardinų kapinės, Bernardinų, Subačiaus, Misionierių bei Aušros vartai stotelėse. Važiuodami pakeista trasa 11 maršruto autobusai papildomai stos stotelėse Centro poliklinika, Reformatų (link Stoties), Trakų (link Stoties), Vingriai, Gėlių, Stotis (kryptimi link Užupio, stotelėje pažymėtoje raide K), Stotis (kryptimi link Žvėryno, stotelėje pažymėtoje raide D), Gervėčių (Drujos gatvėje) ir Drujos (link Užupio).

REKLAMA

13 maršruto autobusai nuo Vilkpėdės iki Stoties kursuos įprasta trasa, toliau važiuos Geležinkelio, Drujos gatvėmis iki Zarasų stotelės, o toliau įprasta trasa. Kursuodami pakeista trasa iki 22 val. autobusai nestos stotelėse Stotis (stotelėje pažymėtoje raide E), Bazilijonų, Aušros Vartai, Misionierių bei Subačiaus. Atgal autobusai važiuos tokia pačia trasa. Važiuodami pakeista trasa 13 maršruto autobusai papildomai stos stotelėse Sotis (stotelėje pažymėtoje raide F) ir Gervėčių.

31 maršruto autobusai iš Stoties važiuos Geležinkelio bei Drujos gatvėmis, o toliau suks į Rasų gatvę ir važiuos įprasta trasa. Kursuodami pakeista trasa iki 22 val. autobusai nestos stotelėse Stotis (stotelėje pažymėtoje raide E), Bazilijonų, Aušros vartai, ir Gervėčių. Atgal autobusai važiuos tokia pačia trasa. Važiuodami pakeista trasa 31 maršruto autobusai papildomai stos stotelėse Stotis (stotelėje pažymėtoje raide B) ir Gervėčių (Drujos g. link Stoties).

REKLAMA

33 maršruto autobusai iki Karaliaus Mindaugo tilto važiuos įprasta trasa, o toliau – T. Kosciuškos, Olandų, Drujos gatvėmis ir įsukę į Sukilėlių gatvę toliau važiuos įprasta trasa. Kursuodami pakeista trasa iki 22 val. autobusai nestos Arkikatedra, Bernardinų sodas, Dailės akademija, Užupio, Subačiaus ir Zarasų stotelėse. Atgal autobusai važiuos tokia pačia trasa. Važiuodami pakeista trasa 33 maršruto autobusai papildomai stos stotelėse Karaliaus Mindaugo tiltas (Arsenalo g.), Kalnų parkas, Šv. Petro ir Povilo bažnyčia, Vasaros, Krivių, Filaretų, Polocko ir Drujos.

34 maršruto autobusai iš Stoties važiuos Geležinkelio, Drujos gatvėmis ir įsukę į Olandų gatvę tęs kelionę įprasta trasa. Kursuodami pakeista trasa iki 22 val. autobusai nestos Bazilijonų, Aušros vartai, Misionierių, Subačiaus, Drujos (link Stoties) ir Zarasų stotelėse. Atgal autobusai važiuos tokia pačia trasa. Važiuodami pakeista trasa 34 maršruto autobusai papildomai stos Gervėčių stotelėse.

REKLAMA
REKLAMA

53 maršruto autobusai iki Žaliojo tilto kursuos įprasta trasa, o toliau – Žygimantų, Arsenalo, T. Kosciuškos, Olandų, Drujos ir Geležinkelio gatvėmis. Važiuodami pakeista trasa iki 22 val. autobusai nestos stotelėse Vinco Kudirkos aikštė, Centro poliklinika, Trakų, Vingriai, Gėlių, Rūdninkų, Reformatų ir Jogailos. Atgal autobusai važiuos tokia pačia trasa. Važiuodami pakeista trasa 53 maršruto autobusai papildomai stos stotelėse Karaliaus Mindaugo tiltas, Kalnų parkas, Šv. Petro ir Povilo bažnyčia, Vasaros, Krivių, Filaretų, Polocko, Drujos (link Fabijoniškių) ir Gervėčių.

74 maršruto autobusai iš Stoties važiuos Geležinkelio, Drujos gatvėmis, o toliau – įprasta trasa. Važiuodami pakeista trasa iki 22 val. autobusai nestos stotelėse Bazilijonų, Aušros vartai, Misionierių, Subačiaus, Zarasų ir Drujos (link Stoties). Atgal autobusai važiuos tokia pačia trasa. Kursuodami pakeista trasa 74 maršruto autobusai papildomai stos Gervėčių stotelėse.

88 maršruto autobusai nuo Europos aikštės iki Žaliojo tilto kursuos įprasta trasa, o toliau – A. Goštauto, J. Tumo-Vaižganto, Pamėnkalnio, Pylimo, Gėlių, Sodų, Stoties, Geležinkelio gatvėmis ir įsukę į Liepkalnio gatvę trasą tęs įprastu maršrutu. Važiuodami pakeista trasa iki 22 val. autobusai nestos stotelėse Aušros vartai ir Vinco Kudirkos aikštė. Atgal autobusai važiuos tokia pačia trasa. Kursuodami pakeista trasa 88 maršruto autobusai papildomai stos stotelėje Stotis (stotelėje pažymėtoje raide F, važiuojant link Oro uosto ir stotelėje pažymėtoje raide E, važiuojant link Europos aikštės).

REKLAMA

89 maršruto autobusai nuo Stoties važiuos Geležinkelio, Drujos, Rasų, Sukilėlių, Drujos, Olandų, Šeimyniškių gatvėmis, Konstitucijos prospektu ir toliau – įprasta trasa. Kursuodami šia trasa autobusai papildomai stos stotelėse Stotis (stotelėje pažymėtoje raide B), Gervėčių (Drujos g. link Stoties), Drujos, Polocko, Filaretų, Krivių, Vasaros, Šeimyniškių ir Rinktinės. Atgal autobusai važiuos tokia pačia trasa. Kursuodami pakeista trasa iki 22 val. 89-ojo maršruto autobusai nestos stotelėse Stotis (stotelėje pažymėtoje raide E), Rūdninkų, Gėlių, Trakų, Vokiečių, Rotušė, Bazilijonų, Aušros vartai, Gervėčių (Rasų g.), Zarasų, Subačiaus, Užupio, Dailės akademija, Bernardinų sodas, Arkikatedra ir Žvejų stotelėse.

 

Rugsėjo 22 d. nuo 5.30 iki 22 val. troleibusų maršrutų trasos bus pakeistos taip:

2 maršruto troleibusai iš Saulėtekio iki Žaliojo tilto kursuos įprasta trasa, o toliau – A. Goštauto, J. Tumo-Vaižganto, Pamėnkalnio gatvėmis ir įsukus į Pylimo gatvę kelionę tęs įprasta trasa. Važiuodami pakeista trasa iki 22 val. troleibusai nestos stotelėje Vinco Kudirkos aikštė. Atgal troleibusai važiuos tokia pačia trasa. Kursuodami pakeista trasa 2 maršruto troleibusai papildomai stos Operos ir baleto teatras, Kražių, Juozo Tumo-Vaižganto (link Baltojo tilto), Pamėnkalnio (link Stoties) ir Islandijos stotelėse.

REKLAMA

3 maršruto troleibusai iš Karoliniškių iki Teodoro Narbuto stotelės kursuos įprasta trasa, o toliau važiuos T. Narbuto gatve, Konstitucijos prospektu, Šeimyniškių gatve, toliau apsisukę Šeimyniškių žiede, troleibusai tokia pačia trasa grįš atgal. Važiuodami pakeista trasa iki 22 val. troleibusai nestos stotelėse Žvėrynas (Sėlių g.), Sėlių, Latvių, Kęstučio, Liubarto tiltas, Jokūbo Jasinskio, Pamėnkalnio, Jogailos, Vinco Kudirkos aikštė, Karaliaus Mindaugo tiltas, Kalnų parkas, Šv. Petro ir Povilo bažnyčia, Žaliasis tiltas bei Islandijos. Kursuodami pakeista trasa 3 maršruto troleibusai papildomai stos stotelėse Žvėrynas (T. Narbuto g.), Panorama, Lietuvos edukologijos universitetas, Lietuvos sąjūdžio kelias, Nacionalinė dailės galerija, Europos aikštė, Lvovo, Rinktinės (link žiedo) ir Šeimyniškių (link žiedo).

4 maršruto troleibusai iki Žemųjų Panerių kursuos visą dieną.

6 maršruto troleibusai iš Žirmūnų iki Žaliojo tilto kursuos įprasta trasa, o toliau važiuos A. Goštauto, J. Tumo-Vaižganto bei Pamėnkalnio gatvėmis ir įsukus į Pylimo gatvę kelionę tęs įprasta trasa. Važiuodami pakeista trasa iki 22 val. troleibusai nestos stotelėje Vinco Kudirkos aikštė. Atgal troleibusai važiuos tokia pačia trasa. Kursuodami pakeista trasa 6 maršruto troleibusai papildomai stos stotelėse Operos ir baleto teatras, Kražių, Juozo Tumo-Vaižganto (link Baltojo tilto), Pamėnkalnio (link Žemųjų Panerių) ir Islandijos stotelėse.

REKLAMA

12 maršruto troleibusai iš Žirmūnų iki Žaliojo tilto kursuos įprasta trasa, o toliau važiuos A. Goštauto, J. Tumo-Vaižganto bei Pamėnkalnio gatvėmis ir įsukę į Pylimo gatvę kelionę tęs įprasta trasa. Važiuodami pakeista trasa iki 22 val. troleibusai nestos stotelėje Vinco Kudirkos aikštė. Atgal troleibusai važiuos tokia pačia trasa. Kursuodami pakeista trasa 12 maršruto troleibusai papildomai stos stotelėse Operos ir baleto teatras, Kražių, Juozo Tumo-Vaižganto (link Baltojo tilto), Pamėnkalnio (link Žemųjų Panerių) ir Islandijos stotelėse.

14 maršruto troleibusai iš Saulėtekio iki Žaliojo tilto kursuos įprasta trasa, o toliau važiuos A. Goštauto, J. Tumo-Vaižganto bei Pamėnkalnio gatvėmis ir įsukę į Pylimo gatvę kelionę tęs įprasta trasa. Važiuodami pakeista trasa iki 22 val. troleibusai nestos stotelėje Vinco Kudirkos aikštė. Atgal troleibusai važiuos tokia pačia trasa. Kursuodami pakeista trasa 14 maršruto troleibusai papildomai stos stotelėse Operos ir baleto teatras, Kražių, Juozo Tumo-Vaižganto (link Baltojo tilto), Pamėnkalnio (link Žemųjų Panerių) ir Islandijos stotelėse.

20 maršruto troleibusai iš Žirmūnų iki Žaliojo tilto kursuos įprasta trasa, o toliau važiuos A. Goštauto, J. Tumo-Vaižganto bei Pamėnkalnio gatvėmis ir įsukę į Pylimo gatvę kelionę tęs įprasta trasa. Važiuodami pakeista trasa iki 22 val. troleibusai nestos stotelėje Vinco Kudirkos aikštė. Atgal troleibusai važiuos tokia pačia trasa. Kursuodami pakeista trasa 20 maršruto troleibusai papildomai stos Operos ir baleto teatras, Kražių, Juozo Tumo-Vaižganto (link Baltojo tilto), Pamėnkalnio (link Žemųjų Panerių) ir Islandijos stotelėse.

REKLAMA

 

Rugsėjo 23 d. nuo 16 iki 19 val. greitųjų autobusų ir autobusų maršrutų trasos bus pakeistos taip:

1G maršruto autobusai nuo Stoties važiuos Geležinkelio, Drujos, Olandų, Šeimyniškių, Kalvarijų g., toliau – įprasta trasa. Kursuodami pakeista trasa autobusai papildomai stos Polocko, Filaretų, Vasaros, laikinai įrengtoje Šv. Petro ir Povilo bažnyčia, Šeimyniškių bei Lvovo stotelėse. Atgal autobusai grįš tokia pačia trasa. 1-ojo G maršruto autobusai nestos Rūdninkų, Trakų, Centro poliklinika, Vinco Kudirkos aikštė bei Žaliasis tiltas stotelėse.

6G maršruto autobusai nuo Olandų g. važiuos Šeimyniškių g., Konstitucijos pr. iki Edukologijos universiteto žiedo. Kursuodami pakeista trasa autobusai papildomai stos laikinai įrengtoje Šv. Petro ir Povilo bažnyčia stotelėje, taip pat – Šeimyniškių, Lvovo, Europos aikštė bei Lietuvos sąjūdžio kelias stotelėse. Atgal autobusai grįš tokia pačia trasa. 6-ojo G maršruto autobusai nestos stotelėse Karaliaus Mindaugo tiltas ir Žaliasis tiltas.

10 maršruto autobusai nuo Kalvarijų g. važiuos Šeimyniškių, Olandų, Drujos, Subačiaus g., toliau – įprasta trasa. Kursuodami pakeista trasa autobusai papildomai stos Lvovo, Rinktinės, Šeimyniškių, laikinai įrengtoje Šv. Petro ir Povilo bažnyčia, Vasaros, Krivių, Filaretų, Polocko ir Drujos stotelėse. Atgal autobusai grįš tokia pačia trasa. 10-ojo maršruto autobusai nestos Žaliasis tiltas, Karaliaus Mindaugo tiltas, Arkikatedra, Bernardinų sodas, Dailės akademija, Užupio bei Subačiaus stotelėse.

REKLAMA

11 maršruto autobusai nuo Žvėryno važiuos Kęstučio, Liubarto, J. Jasinskio, J. Tumo-Vaižganto, A. Goštauto, Žaliuoju tiltu, Kalvarijų, Šeimyniškių, Žirmūnų tiltu, Olandų, Drujos, Subačiaus, Maironio, Užupio, Polocko gatvėmis ir apsisukę Olandų–S. Batoro gatvių žiede Olandų gatve važiuos atgal. Kursuodami pakeista trasa autobusai papildomai stos Sėlių (link Užupio), Latvių, Kęstučio, Juozo Tumo-Vaižganto, Kražių, Operos ir baleto teatras, Žaliasis tiltas, Lvovo (link Užupio), Rinktinės, Šeimyniškių, laikinai įrengtoje Šv. Petro ir Povilo bažnyčia, Vasaros, Krivių, Filaretų, Polocko (link Žvėryno) ir Užupio stotelėse. 11-ojo maršruto autobusai nestos Džocharo Dudajevo, Vytauto, Pamėnkalnio (link Užupio), Jogailos, Vinco Kudirkos aikštė, Karaliaus Mindaugo tiltas, Arkikatedra, Bernardinų sodas, Dailės akademija, Misionierių, Aušros vartai, Rūdninkų, Trakų, Reformatų ir Islandijos stotelėse.

21 maršruto autobusai iš Lazdynėlių iki V. Kudirkos gatvės kursuos įprasta trasa, o toliau važiuos J. Tumo-Vaižganto, A. Goštauto, Vasario 16-osios ir Lukiškių gatvėmis. Kursuodami pakeista trasa autobusai papildomai stos Mikalojaus Konstantino Čiurlionio (link Lazdynėlių), Juozo Tumo-Vaižganto, Kražių (link Baltojo tilto) ir Lukiškių stotelėse. Atgal autobusai grįš tokia pačia trasa. 21-ojo maršruto autobusai nestos Pamėnkalnio, Centro poliklinika, Reformatų ir Algirdo stotelėse.

REKLAMA

33 maršruto autobusai nuo Rinktinės g. važiuos Šeimyniškių, Olandų, Drujos g., toliau – įprasta trasa. Kursuodami pakeista trasa autobusai papildomai stos Rinktinės (link Žirmūnų žiedo), Šeimyniškių, laikinai įrengtoje Šv. Petro ir Povilo bažnyčia, Vasaros, Krivių, Filaretų, Polocko ir Drujos stotelėse. Atgal autobusai važiuos tokia pačia trasa. 33-iojo maršruto autobusai nestos Rinktinės (link Karaliaus Mindaugo tilto), Žvejų, Arkikatedra, Bernardinų sodas, Dailės akademija, Užupio, Subačiaus bei Zarasų stotelėse.

53 maršruto autobusai nuo Kalvarijų g. važiuos Šeimyniškių, Olandų, Drujos, Geležinkelio g. iki Stoties. Kursuodami pakeista trasa autobusai papildomai stos Lvovo, Rinktinės, Šeimyniškių, laikinai įrengtoje Šv. Petro ir Povilo bažnyčia, Vasaros, Krivių, Filaretų, Polocko, Drujos (link Fabijoniškių) bei Gervėčių stotelėse. Atgal autobusai grįš tokia pačia trasa. 53-iojo maršruto autobusai nestos Žaliasis tiltas, Vinco Kudirkos aikštė, Centro poliklinika, Trakų, Vingriai, Gėlių, Rūdninkų, Reformatų bei Jogailos stotelėse.

88 maršruto autobusai nuo Oro uosto važiuos įprasta trasa iki Aušros vartų gatvės, o toliau – M. Daukšos, Žiupronių, Subačiaus, Drujos, Olandų ir Šeimyniškių gatvėmis iki stotelės Europos aikštė. Atgal autobusai grįš tokia pačia trasa. Kursuodami pakeista trasa autobusai papildomai stos stotelėje Aušros vartai (M. Daukšos g.). 88-ojo maršruto autobusai nestos Aušros vartai (Bazilijonų g.), Trakų, Vinco Kudirkos aikštė bei Žaliasis tiltas stotelėse.

REKLAMA

89 maršruto autobusai nuo Stoties važiuos Sodų, Bazilijonų, M. Daukšos, Rasų, Sukilėlių, Drujos, Olandų, Šeimyniškių gatvėmis, Konstitucijos prospektu ir toliau įprasta trasa. Kursuodami šia trasa autobusai stos Gėlių, Bazilijonų, Aušros vartai, Gervėčių, Ramybės, Rasų kapinės, Balstogės, Drujos, Polocko, Filaretų, Krivių, Vasaros, laikinai įrengtoje Šv. Petro ir Povilo bažnyčia, Šeimyniškių, Rinktinės, Lvovo, Europos aikštė, Nacionalinė dailės galerija ir Lietuvos sąjūdžio kelias. 89-ojo maršruto autobusai nestos Trakų, Vokiečių, Rotušė, Zarasų, Subačiaus, Užupio, Dailės akademija, Bernardinų sodas, Arkikatedra ir Žvejų stotelėse.

 

Rugsėjo 23 d. nuo 16 iki 19 val. troleibusų maršrutų trasos bus pakeistos taip:

2 maršruto troleibusai nuo Saulėtekio važiuos Antakalnio g., Žirmūnų tiltu, Šeimyniškių, Kalvarijų g., Žaliuoju tiltu, A. Goštauto, J. Tumo-Vaižganto, V. Kudirkos, Švitrigailos bei Dariaus ir Girėno gatvėmis iki Naujininkų. Kursuodami šia trasa troleibusai papildomai stos laikinai įrengtoje stotelėje Šv. Petro ir Povilo bažnyčia, Šeimyniškių, Rinktinės, Lvovo (link Saulėtekio), Žaliasis tiltas, Operos ir baleto teatras, Kražių, Juozo Tumo-Vaižganto, Mikalojaus Konstantino Čiurlionio, Švitrigailos, „Sparta“ ir Naujininkai stotelėse. Atgal troleibusai važiuos tokia pačia trasa. Kursuodami pakeista trasa 2 maršruto troleibusai nestos stotelėse Kalnų parkas, Karaliaus Mindaugo tiltas, Vinco Kudirkos aikštė, Centro poliklinika, Trakų, Vingriai, Gėlių, Rūdninkų, Reformatų, Jogailos ir Stotis.

3 maršruto troleibusai iš Karoliniškių iki Teodoro Narbuto stotelės kursuos įprasta trasa, o toliau važiuos T. Narbuto gatve, Konstitucijos prospektu, Šeimyniškių gatve, toliau apsisukę Šeimyniškių žiede, troleibusai tokia pačia trasa grįš atgal. Važiuodami pakeista trasa troleibusai nestos stotelėse Žvėrynas (Sėlių g.), Sėlių, Latvių, Kęstučio, Liubarto tiltas, Jokūbo Jasinskio, Pamėnkalnio, Jogailos, Vinco Kudirkos aikštė, Karaliaus Mindaugo tiltas, Kalnų parkas, Šv. Petro ir Povilo bažnyčia, Žaliasis tiltas bei Islandijos. Kursuodami pakeista trasa 3 maršruto troleibusai papildomai stos stotelėse Žvėrynas (T. Narbuto g.), Panorama, Lietuvos edukologijos universitetas, Lietuvos sąjūdžio kelias, Nacionalinė dailės galerija, Europos aikštė, Lvovo, Rinktinės (link žiedo) ir Šeimyniškių (link žiedo).

4 maršruto troleibusai nuo Antakalnio važiuos Antakalnio g., Žirmūnų tiltu, Šeimyniškių, Kalvarijų gatvėmis, Žaliuoju tiltu ir grįš į įprastą trasą. Kursuodami šia trasa troleibusai papildomai stos laikinai įrengtoje stotelėje Šv. Petro ir Povilo bažnyčia, Šeimyniškių, Rinktinės, Lvovo (link Antakalnio) ir Žaliasis tiltas stotelėse. Važiuodami pakeista trasa 4 maršruto troleibusai nestos stotelėse Kalnų parkas ir Karaliaus Mindaugo tiltas.

6 maršruto troleibusai iš Žirmūnų iki Žaliojo tilto kursuos įprasta trasa, o toliau važiuos A. Goštauto, J. Tumo-Vaižganto, V. Kudirkos ir įsukę į J. Basanavičiaus gatvę kelionę tęs įprasta trasa. Kursuodami šia trasa troleibusai papildomai stos stotelėse Operos ir baleto teatras, Kražių, Juozo Tumo-Vaižganto ir Mikalojaus Konstantino Čiurlionio. Važiuodami pakeista trasa 6 maršruto troleibusai nestos stotelėse Vinco Kudirkos aikštė, Jogailos, Reformatų, Trakų, Algirdo ir Centro poliklinika.

7 maršruto troleibusai iš Pašilaičių iki stotelės Spaudos rūmai kursuos įprasta trasa, o toliau važiuos Laisvės, Savanorių pr., Žemaitės ir Kauno g. iki Stoties. Važiuodami pakeista trasa troleibusai papildomai stos Sietyno, Laisvės prospektas, Karoliniškės, Televizijos bokštas, Vaivorykštės, Paukščių takas, Lazdynai, LITEXPO, Miškiniai, Eigulių, Gerosios Vilties, Savanorių prospektas, Žemaitės, Statybininkų, Naujamiestis, „Sparta“ bei Aguonų stotelėse. Važiuodami pakeista trasa 7 maršruto troleibusai nestos stotelėse Teodoro Narbuto, Žvėrynas, Sėlių, Latvių, Kęstučio. Liubarto tiltas, Jokūbo Jasinskio, Pamėnkalnio, Centro poliklinika, Trakų, Vingriai, Gėlių, Rūdninkų, Reformatų ir Islandijos.

12 maršruto troleibusai iš Žirmūnų iki Žaliojo tilto kursuos įprasta trasa, o toliau važiuos A. Goštauto, J. Tumo-Vaižganto, V. Kudirkos ir įsukę į J. Basanavičiaus gatvę kelionę tęs įprasta trasa. Kursuodami šia trasa troleibusai papildomai stos stotelėse Operos ir baleto teatras, Kražių, Juozo Tumo-Vaižganto ir Mikalojaus Konstantino Čiurlionio. Važiuodami pakeista trasa 12 maršruto troleibusai nestos stotelėse Vinco Kudirkos aikštė, Jogailos, Reformatų, Trakų, Algirdo ir Centro poliklinika.

17 maršruto troleibusai nuo Žirmūnų važiuos Žirmūnų, Šeimyniškių, Kalvarijų g., Žaliuoju tiltu ir grįš į įprastą trasą. Kursuodami šia trasa troleibusai papildomai stos stotelėse Šeimyniškių, Rinktinės, Lvovo (link Žirmūnų) ir Žaliasis tiltas. Važiuodami pakeista trasa 17 maršruto troleibusai nestos stotelėse Kalnų parkas ir Karaliaus Mindaugo tiltas.

20 maršruto troleibusai nuo Žirmūnų važiuos Žirmūnų, Šeimyniškių, Kalvarijų g., Žaliuoju tiltu, A. Goštauto, V. Kudirkos, J., Basanavičiaus g., Savanorių pr. iki Gerosios Vilties žiedo, kur apsisukę tokia pačia trasa grįš atgal. Kursuodami šia trasa troleibusai papildomai stos Šeimyniškių, Rinktinės, Lvovo (link Žirmūnų), Žaliasis tiltas, Operos ir baleto teatras, Kražių, Juozo Tumo-Vaižganto, Mikalojaus Konstantino Čiurlionio, Simono Konarskio, Vingis, Savanorių prospektas ir Gerosios Vilties stotelėse. Važiuodami pakeista trasa 17 maršruto troleibusai nestos stotelėse Šv. Petro ir Povilo bažnyčia, Kalnų parkas, Karaliaus Mindaugo tiltas, Vinco Kudirkos aikštė, Jogailos, Centro poliklinika, Trakų, Vingriai, Reformatų, Gėlių, Rūdninkų ir Stotis.

1 ir 14 maršrutų troleibusai nuo 16 iki 19 val. nekursuos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų