REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per kratas Pravieniškių pataisos namuose pareigūnai aptiko telefonų, narkotikų ir anabolinių steroidų.

Per kratas Pravieniškių pataisos namuose pareigūnai aptiko telefonų, narkotikų ir anabolinių steroidų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kratas atliko kolonijos bei Viešojo saugumo tarnybos pareigūnai, pranešė Kalėjimų departamentas.

REKLAMA

Penktadienio rytą, apie 8.30 val., kontrolinėje pėdsakų juostoje, tarp apsaugos postų pareigūnas rado lipnia juosta apvyniotą paketą. Jo viduje buvo mobiliojo ryšio telefonas ir nemažas kiekis anabolinių steroidų.

Vėliau, tos pačios dienos vakare, apie 18 val., 1-ame sektoriuje vykdytos kratos metu, pas vieną iš nuteistųjų pareigūnai rado polietileninį paketėlį su galbūt narkotine medžiaga.

Apie 19.30 val. paketėlis su galimai narkotine ar psichotropine medžiaga buvo rastas ir 2-o sektoriaus būryje Nr. 6. Dėl visų minėtų įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat penktadienį, apie 15 val., 1-ame sektoriuje Apsaugos ir priežiūros skyriaus pareigūnai sėkmingai perėmė du permestus paketus. Juose buvo supakuoti 7 mobiliojo ryšio telefonai ir įvairi jiems skirta įranga.

Šeštadienį, apie 9 val., 2-ame sektoriuje, elektrikų darbo patalpoje rasti 2 polietileniniai maišeliai su, kaip įtariama, narkotine medžiaga.

16.50 val, vykdant kratą 2-o sektoriaus nuteistųjų gyvenamosiose patalpose, šiukšlių dėžėje aptiktas polietileninis maišelis, į jį buvo suberta, įtariama, narkotinė medžiaga. Dėl šių įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Šeštadienį, apie 7 val. ryto, pareigūnai taip pat sėkmingai paėmė į 1-ą sektorių permestą paketą su 2 mobiliojo ryšio telefonais ir 2 SIM kortelėmis.

Sekmadienį, apie 17.45 val., patalpų apžiūros metu, 1-ame sektoriuje pareigūnai rado ir paėmė paketą su nuteistiesiems draudžiamais turėti daiktais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų