REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
109
H. Daktaras ir Užliedžių dvaras (nuotr. tv3.lt)

Prieš keletą mėnesių, 2018-ųjų pradžioje, Lietuvos Aukščiausiasis Teismas (LAT) priėmė palankų sprendimą dėl iki tol areštuoto Henriko Daktaro ir jo žmonos Ramutės turto.

109

Prieš keletą mėnesių, 2018-ųjų pradžioje, Lietuvos Aukščiausiasis Teismas (LAT) priėmė palankų sprendimą dėl iki tol areštuoto Henriko Daktaro ir jo žmonos Ramutės turto.

REKLAMA

Buvo panaikintas laikinasis nuosavybės teisių apribojimas garsiajam Užliedžių dvarui ir dviem automobiliams. Netrukus pasigirdo kalbų, kad iškart atsirado turtingų žmonių, kurie užsimojo įsigyti legendomis apipintus įspūdingus namus Kauno prieigose, Užliedžiuose.

Bet šis turtas neparduotas iki šiol. Tad apie tai naujienų portalo tv3.lt žurnalistas pasikalbėjo su Pravieniškių pataisos namuose-atvirojoje kolonijoje bausmę šiuo metu atliekančiu Henriku Daktaru.

Nori milijono eurų

„Taip, parduodame pilį. Norime gauti milijoną eurų už ją“, - patvirtino Pravieniškėse kalbintas Henytė. Ir iškart pridūrė, kad norai gali prasilenkti su realybe, todėl dėl kainos bus deramasi.

REKLAMA
REKLAMA

„Anksčiau buvo uždėtas teismo areštas, tada buvo besidominčių, tačiau neturėjome galimybių to turto parduoti. Bet iš tikrųjų noriu parduoti tą namą ir bus rami galva. Gal tie visi pavyduoliai atstos“, - teigė H. Daktaras.

REKLAMA

Paklaustas, ką darytų, jei kada pavyktų atsidurti laisvėje, o jis jau nebegalėtų grįžti gyventi į Užliedžius, Henytė nė nemirktelėjęs išpoškino: „Iškart išvykčiau su šeima į Ispaniją. O ko čia likti Lietuvoje. Jau ir taip milijonas žmonių pabėgo. Ir dar pabėgs visi. Mano dukra Ispanijoje gyvena su užsieniečiu. Gimė ten anūkas neseniai. Tai neprapultume.“

Viena didžiausių klaidų gyvenime

Prieš kurį laiką apie šio namo likimą tv3.lt kalbėjosi ir su Henriko žmona Ramute Daktariene. Moteris tada tvirtino, kad protingiausia, ko gero, būtų NT objektą parduoti ir išvažiuoti.

REKLAMA
REKLAMA

„Būtų geriausia, kad jo, kaip tokio vieneto iš viso nebebūtų. Tada nebūtų ką rodyti, nebūtų, kam akis bado. Tas namas, ko gero, buvo viena iš didžiausių klaidų gyvenime, kuris pritraukė dėmesį, padidino Henriko įvaizdį visuomenėje.

Yra sakoma, kad su mylimu žmogumi galima gyventi nors ir palapinėje. O mano žmogus priverstinai dienas leidžia už grotų, tad koks gi džiaugsmas iš to namų grožio ar dydžio?!“, - tąkart pasakojo R. Daktarienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų