REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Ramute Mazeikaite Orai

Žolinių savaitės orai – permainingi. Sulaukėme ir perkūnijos, ir kaitros, na o savaitgalį taip pat bus ir šilumos, ir lietaus. Kais iki 28 laipsnių.

20

Žolinių savaitės orai – permainingi. Sulaukėme ir perkūnijos, ir kaitros, na o savaitgalį taip pat bus ir šilumos, ir lietaus. Kais iki 28 laipsnių.

REKLAMA

Šiandien Lietuvoje numatoma debesuoti su pragiedruliais orai. Vietomis trumpai palis, šils iki 22 – 24 laipsnių šilumos. Vėjas numatomas nežymus.

Artimiausią naktį gausesnio lietaus tikimybė bus nedidelė. Temperatūra kris iki 15 – 17 laipsnių, pajūryje iki 14 laipsnių.

Rytojaus dieną šils iki 23 – 25 laipsnių šilumos. Numatoma debesuota su pragiedruliais diena, lietus neprognozuojamas. 

Šeštadienis maloniai šiltas

Šeštadienio naktį laikysis 14 –16 laipsnių šiluma, pajūryje vės iki 13 laipsnių šilumos. Daugelyje rajonų bus debesuota su pragiedruliais, kritulių tikimybė nedidelė.

Dieną temperatūra kils iki 26 – 27 laipsnių šilumos, pajūryje iki 24 laipsnių šilumos. Numatoma debesuota su pragiedruliais diena, Vilniuje bei kituose rytiniuose rajonuose galimas lietus.

REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienį galima perkūnija

Sekmadienio naktį laikysis 15 – 17 laipsnių šiluma. Daugelyje rajonų numatomas lietus su perkūnija, Klaipėdoje tik lietus, o Šiauliuose kritulių apskritai turėtume išvengti. Prognozuojamas 5–10 m/s vėjas.

REKLAMA

Dieną šils iki 22 – 24 laipsnių šilumos, pajūryje tik iki 19 laipsnių šilumos. Šiaurės vakariniuose rajonuose palis, galima perkūnija. Kaune ir Vilniuje bus saulėta, iškris nebent keli nepastebimi lietaus lašai. Numatomas 5 – 10 m/s vėjas.

Kitos savaitės pradžioje šils iki 22 – 25 laipsnių. Kartais palis, galima perkūnija.

Vandens telkinių temperatūra

Pagal Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos duomenis, šiomis dienomis įvairiuose vandens telkiniuose temperatūra yra labai įvairi. Baltijos jūroje prie Nidos ir Klaipėdos 20 laipsnių. Ežerų temperatūra yra tokia: Tauragnų ežere – 21 laipsnis, Alnio ež. (Molėtų raj.) – 22 laipsniai šilumos, Kauno mariose (Darsūniškyje) yra 21 laipsnis, Neryje (Vilniuje) – 20 laipsnių šiluma, Nemune (Druskininkuose) – 21 laipsnio šiluma, Šventojoje (Anykščiuose) – 20 laipsnių, Kuršių mariose – 20 laipsnių šilumos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų