REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
50
Ugnius Malakauskas Orai
50

 

Į Lietuvą po truputį vėl grįžta šiluma, tačiau neilgam. Dėl to reikia kuo kruopščiau apgalvoti, kaip išnaudoti likusias vasaros dienas. 

Mūsų šalyje ateinančią parą bus debesuota, naktį numatoma 12-17 laipsnių šiluma. Į rytą debesys trauksis, tad bus debesuota su pragiedruliais, o oras sušils iki 21-26 laipsnių. Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba informuoja, kad Vilniuje ir Klaipėdoje bus 22 laipsniai šilumos, o Panevėžyje, Šiauliuose ir Kaune – apie 26 laipsnius.

Gera žinia planuojantiems savaitgalį. Temperatūra bus aukštesnė, lietaus tikimybė nedidelė. Štai penktadienį Vilniuje naktį apie 14 laipsnių, dieną 24. Kaune naktį – 15, dieną – 26, Klaipėdoje 16 laipsnių naktį, o dieną iki 25. Šiauliuose ir Panevėžyje naktį apie 14 laipsnių šilumos, o dieną – 26.

Šeštadienis numatomas dar šiltesnis. Vilniuje naktį apie 15 laipsnių, o dieną 27. Kaune naktį apie 16, o dieną gali šilti iki 28. Tiesa gali nugriaudėti ir perkūnija. Klaipėdoje šeštadienio naktį 18 laipsnių, o dieną 26. Šiauliuose numatoma tokia pati temperatūra, o Panevėžyje dieną turėtų šilti iki 28 laipsnių.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadieniu reikėtų pasidžiaugti, nes dabartinėmis sinoptikų prognozėmis, nuo sekmadienio oro temperatūra po truputį vėl pradės vėsti.

Orai vės visoje Europoje

Ateinančią parą Europoje bus kiek vėsiau. Bene visur debesuota, numatomi ir krituliai, ateinantys iš Skandinavijos su šaltuoju atmosferos frontu. O dabar pasižiūrėkime, kokia temperatūra rytoj vyraus Europos šalyse.

REKLAMA

Egipto kurortuose, kaip įprasta, švies kaitri saulė ir šils temperatūra iki 37 laipsnių . Turkijoje temperatūra panaši, 34. Tenerifėje švies saulė, numatoma 25 laipsnių šiluma. Lisabonoje – 26. Barselonoje protarpiais debesuota, 28 laipsniai šilumos. Romoje dangus numatomas apniukęs ir su perkūnija, bus 31 laipsnis, o Dubrovnike 27 laipsniai.

Paryžiuje saulė retkarčiais išlįs iš po debesų ir bus 30 laipsnių. Londone ateinanti para numatoma lietinga ir sušils iki 19 laipsnių, o Dubline – 16 laipsnių, Berlyne bus 29 laipsniai. Varšuvoje debesuota, 26 laipsniai, o Kijeve – 27 laipsniai. Minske tuo tarpu – 23, Maskvoje apniukę – 22 laipsniai. Rygoje debesuota – 21 laipsnis, Taline šils iki 20 laipsnių.

REKLAMA
REKLAMA

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų