REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Per avariją apibraižytas apie 10 tūkst. eurų kainuojantis dviratis nuotr. Broniaus Jablonsko

Trečiadienį ryte Vilniuje lengvojo automobilio vairuotojas parbloškė dviratininką. Jį palikęs gulėti ant asfalto automobilio vairuotojas nuvažiavo.

5

Trečiadienį ryte Vilniuje lengvojo automobilio vairuotojas parbloškė dviratininką. Jį palikęs gulėti ant asfalto automobilio vairuotojas nuvažiavo.

REKLAMA

Apie eismo nelaimę Baltupio ir M. Marcininkevičiaus gatvių sankryžoje, Santariškių pašonėje, specialiosioms tarnyboms buvo pranešta apie 10 val. ryto. Iš šalutinės gatvės išvažiavęs ir sukdamas kairėn automobilis partrenkė pagrindine gatve važiuojantį dviratininką. Vairuotojas net neišlipo ir nuvažiavo.

„Vairuotojas negalėjo nepastebėti avarijos – atsitrenkiau į jo pusę, buvo smarkus trenksmas“, – pasakojo dviratininkas.

„Gulėjau parkritęs ant asfalto vidury gatvės, iš pradžių net negalėjau pajudėti iš skausmo. Sustojo padėti kiti vairuotojai. Praėjus kelioms minutėms atsigavau, pavyko nusigauti ant žolės“, – sakė jaunas vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Į ligoninę dviratininkas visgi nevažiavo. Dėl avarijos jis parašė pareiškimą policijai, pabėgusio vairuotojo ieško policija. Kažkas matė valstybinį numerį, pareigūnai jau nustatė savininką. Tai netoliese gyvenantis, vyresnio, maždaug 70-ies metų vyriškis. Galima tik spėlioti, kodėl vairuotojas pabėgo – neatmetama, kad jis galėjo būti girtas.

REKLAMA

Vairuotojas bus surastas, už avariją bylos jis veikiausiai išvengs, tačiau jis už pabėgimą veikiausiai praras vairuotojo pažymėjimą. Vyresnio amžiaus vairuotojas gali niekada jo daugiau ir nebeatgauti.

Per avariją apibraižytas labai brangus dviratis. Bėgliui gali tekti ir smarkiai patuštinti piniginę, o galbūt teks parduoti automobilį ir atiduoti visas santaupas – dviratis kainuoja apie 10 tūkstančių eurų. „Tai vien rėmo kaina, jis greičiausiai pažeistas. Jei anglies pluošto rėmas įtrūko – jis neremontuotinas, teks rėmą keisti“, – sakė dviratininkas. Joks draudimas pabėgus iš avarijos vietos nuostolių neatlygins.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų