REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Neatlygintinos kraujo donorystės turas lankėsi, Plungėje, Kaune, Kėdainiuose, Marijampolėje (nuotr. Organizatorių)

Nacionalinio kraujo centro inicijuotas Neatlygintinos kraujo donorystės turas per Lietuvą keliauja su koncertais, dainomis ir gera nuotaika! Jau aplankytas 31 miestas! Nuoširdus ačiū visiems, kurie remia neatlygintinos kraujo donorystės idėją!

28

Nacionalinio kraujo centro inicijuotas Neatlygintinos kraujo donorystės turas per Lietuvą keliauja su koncertais, dainomis ir gera nuotaika! Jau aplankytas 31 miestas! Nuoširdus ačiū visiems, kurie remia neatlygintinos kraujo donorystės idėją!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šią savaitę turas aplankė Radviliškį, Naująją Akmenę, Šiaulius, Prienus ir Širvintas. Visuose miestuose donorai rinkosi gausiai ir aukojo kraujo.

REKLAMA

Išskirtinis, didysis renginys vyko Šiauliuose, kur vyko didysis turo koncertas su turą lydinčiais dainininkais Jūrate Miliauskaite, Asta Bagdonavičiene ir Romu Bubneliu, bei linksmaisiais Filtered Tools. Šiaulių krašto garbės donorus apdovanojo miesto mero Artūro Visocko linkėjimus visiems perdavė deleguotas vicemeras Domas Griškevičius.

Kaip portalui tv3.lt sakė donorų organizatorius Donatas Šniutė, smagu, kad donorai gausiai dalyvauja turo renginiuose ir aukoja kraujo, taip pat smagu, kad miestų ir rajonų savivaldybių administracijos remia donorystę, skatina savo miestų gyventojus dovanoti kraują. Renginio, vykusio Kėdainiuose metu, Kėdainių miesto merui Sauliui Grinkevičiui už ilgalaikį bendradarbiavimą buvo įteiktas simbolinis Nacionalinio kraujo centras kraujo lašas. Kraujo donorystės turas kaip ir pati vasara „persirito“ į antrą pusę o per tą laiką kraujo padovanojo daugiau kaip 2000 kraujo donorų.

REKLAMA
REKLAMA

Vakar, Širvintose vyko jau 31 turo akcija. Turo organizatoriai dėkoja Širvintų merei Živilei Pinskuvienei, bei administracijos direktorei Ingridai Baltušytei – Četrauskienei už pagalbą rengiant turo donorystės akciją. Vadovės ne tik pačios padovanojo kraujo, bet ir „mobilizavo“ sako kolegas ir draugus, kurie itin karštą dieną rado laiko, jėgų ir atėję padovanojo kraujo.

Nacionalinio kraujo centro komanda ir donorystės turas pirmą kartą lankėsi Ignalinos mieste, kur tiek miesto administracijos, tiek miestiečių buvo sutikti labai svetingai. Ypatingai dėkojame savivaldybės vicemerui Laimučiui Ragaišiui ir taip pat 55 donorams atėjo į mūsų akciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ateinančią savaitę planuojame aplankyti Ukmergę ir Šilalę. Šventėje planuoja dalyvauti ir donorams apdovanojimus įteikti Ukmergės miesto meras Rolandas Janickas, o turo organizatoriai laukia itin didelio ukmergiškių aktyvumo.

Kitą savaitę būsime ir Šilalėje, o prisimenant Šilališkių aktyvumą pernai, šiemet taip pat tikimės mušti rekordus!

Būk čia dėl kitų, duok kraujo, dalinkis gyvenimu!

Neatlygintos kraujo donorystės turas 2018 datos ir miestai:

Liepos 31 d. - Ukmergė

Rugpjūčio 4 d. - Šilalė

Rugpjūčio 7 d. - Šilutė

Rugpjūčio 8 d. - Kaišiadorys ir Rokiškis

Rugpjūčio 15 d. - Krekenava

Rugpjūčio 16 d. - Kupiškis, Zarasai ir Tauragė

Rugpjūčio 21 d. - Kuršėnai, Kazlų rūda, Lazdijai

Rugpjūčio 22 d. - Papilė

Rugpjūčio 25 d. - Kybartai

Rugpjūčio 27 d. - Visaginas

Rugpjūčio 29 d. - Pasvalys ir Druskininkai

Rugpjūčio 31 d. - Švenčionys

Rugsėjo 8 d. - Kalvarija

Rugsėjo 16 d. - Šalčininkai

Rugsėjo 21 d. - Panevėžys – Turo uždarymo koncertas CIDO Arenoje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų