REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno rajone nukrito dvimotoris lėktuvas

Papildyta

 

Aviacijos verslo grupės „Avia Solutions Group“ valdomam pilotų mokymų centrui „BAA Training“ priklausantis dvimotoris lėktuvas sekmadienį avariniu būdu leidosi, užgesus vienam iš variklių, pranešė bendrovės atstovė.

 

„Šiandien dvimotoris lėktuvas netoli Kauno patyrė incidentą – užgesus vienam iš variklių lėktuvas buvo nutupdytas avariniu būdu ant pilvo“, – BNS atsiųstame komentare raštu tvirtino „BAA Training“ komunikacijos vadovė Auksė Būdelytė-Janauskienė.

Anot jos, incidentą tirs valstybės tyrėjai, todėl kol kas bendrovė plačiau nekomentuoja situacijos.

„Svarbiausia, kad abu lėktuvu skridę žmonės (instruktorius ir studentas) nepatyrė rimtų sužalojimų. Valstybės tyrėjas vykdys incidento tyrimą, todėl kol kas daugiau apie įvykį komentuoti negalime“, – teigė įmonės atstovė.

REKLAMA
REKLAMA

Dvimotoris lėktuvas Kauno rajone, netoli Akademijos miestelio avariniu būdu nusileido sekmadienio popietę.

Nusileidimo metu lėktuvu skridę du žmonės nebuvo sunkiai sužeisti, o pats lėktuvas neužsidegė.

REKLAMA

Lėktuvo pilotas ir skraidymo instruktorius iš Lietuvos smarkiai nenukentėjo, tačiau su juos skridęs Jungtinės Karalystės pilietis medikų buvo išvežtas į ligoninę, nes susimušė nosį ir prasiskėlė antakį, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.

Lėktuvas sekmadienį buvo pakilęs iš Kauno Aleksoto aerodromo.

Bendrovės duomenimis, sekmadienį avariniu būdu nusileidęs lėktuvas 2016 metais mokymų metu buvo patyręs incidentą. Tąkart leidimosi metu nulūžo jo važiuoklė. Po šio incidento jis buvo sutaisytas sertifikuotose remonto dirbtuvėse.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų