REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naktį į šeštadienį Vilniaus policijai įkliuvo du girti vairuotojai, sučiuptas ir vairuotojo pažymėjimo neturintis vyriškis, naktį vežęsis mažametį vaiką.

Naktį į šeštadienį Vilniaus policijai įkliuvo du girti vairuotojai, sučiuptas ir vairuotojo pažymėjimo neturintis vyriškis, naktį vežęsis mažametį vaiką.

REKLAMA

Apie 22 val. buvo pranešta, kad Nemenčinės plente, netoli Antavilių, važiuodamas iš miesto pusės į atitvarus atsitrenkė automobilis. Į avariją pakliuvęs „Audi“ spruko vartydamas dar ir kelio ženklus – vairuotojas apsisuko ir nuvažiavo Vilniaus link.

Bėglio automobilis buvo rimtai apgadintas: ne tik aplamdyti sparnai – iš automobilio liejosi ir skysčiai. Savo kelyje palikęs tepalų ir aušinimo skysčio dryžį „Audi“ nuvažiavo kiek daugiau nei kilometrą. Netoli sankryžos su Karačiūnų gatve bėglys sulaikytas – čia greičiausiai „Audi“ tiesiog galutinai sugedo ir sustojo.

Į alkoholio matuoklį maždaug 30-ies vairuotojas įpūtė apie 2,2 prom. Tai vidutinis girtumas – už tiek gresia baudžiamoji byla.

REKLAMA
REKLAMA

Vairuotojas išvežtas į Priklausomybės ligų centrą, vėliau į areštinę. Automobilis uždarytas policijos saugomų automobilių aikštelėje. Avarijos vietos tvarkyti atvažiavo gatvių avarinė tarnyba.

REKLAMA

Dar vienas apsvaigęs vairuotojas įkliuvo per reidą. Jau po vidurnakčio V. Kudirkos gatvėje „Lexus“ sustabdę pareigūnai iš karto įtarė, kad vairuotojas girtas. Tai netiesiogiai patvirtino ir šalia vairuotojo pastebėta skardinė alaus.

Vaikinas neneigė, kad važiuodamas iš klubo gurkštelėjo alaus. Alaus, matyt, išgerta ne viena skardinė, nes alkoholio matuoklis parodė 0,86 prom. Tai lengvas girtumas, už tiek gresia bauda, metams bus atimtas pažymėjimas.

Taip pat V. Kudirkos gatvėje sustabdytas ir pažymėjimo neturintis „Mercedes“ vairuotojas. Automobilyje ant galinės sėdynės miegojo mažametis vaikas. Vyriškis pareigūnams sakė, kad žmoną paliko linksmintis klube ir važiavo su vaiku namo. Tėvas bent jau buvo blaivus. Beje, priekyje keleivio vietoje sėdėjo vairuotojo pažymėjimą turintis bičiulis.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų