REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Sandra Grafinina (nuotr. facebook.com)

Šiaulių policijos pareigūnai paskelbė apie be žinios dingusios Sandros Grafininos paiešką. Žinomos moters pasigedo artimieji.

26

Šiaulių policijos pareigūnai paskelbė apie be žinios dingusios Sandros Grafininos paiešką. Žinomos moters pasigedo artimieji.

REKLAMA

Tiesa, iš pradžių pareigūnų akys nukrypo į Didžiąją Britaniją. Mat net skandalingais pareiškimais bei gyvenimo būdu išgarsėjusios Sandros artimieji manė, jog 28-erių moteris šiuo metu yra užsienyje.

Tačiau pareigūnams pavyko išsiaiškinti, kad būtent liepos 1-ąją S. Grafinina sugrįžo į Lietuvą.

Skyrybų dramos sūkuryje

Policijos pareigūnai daugiau informacijos apie S. Grafininos dingimą nepateikia. Žinoma tik tiek, kad su moterimi jos artimiesiems nepavyksta susisiekti būtent nuo tos dienos, kai ši sugrįžo į Lietuvą.

Į akis taip pat krenta dar viena, tikėtina, reikšminga detalė. Vos 4-5 dienos prieš S. Grafininos dingimą ji viešai prabilo apie skyrybas su savo vyru Nigelu West-Macaulay.

REKLAMA
REKLAMA

Susikrimtusi moteris teigė, kad jos sutuoktinis ją išnaudoja materialiai, maža to, net griebėsi smurto. Ir lyg to būtų maža, moteris teigė, kad sutuoktinis ketina uždrausti jai matytis su judviejų dukra.

REKLAMA

Apie siaubingą nematomą savo gyvenimo pusę moteris prabilo asmeninėje socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

Iškalbinga citata iš jos viešo įrašo socialiniame tinkle „Facebook“: „Svarbiausias dalykas, kas mane paskatino anuliuoti mano ir N. Macaulay santuoką, jei tu padarai bloga vieną kartą, tai yra klaida, bet jei tos klaidos kartojasi – nuosprendis. Kas norėtų, kad jums laužytu rankas, šonkaulius, spardytu net nėščią? Atiminėtu pinigus?“.

Akivaizdu, kad vos kelios dienos prieš grįždama į Lietuvą S. Grafinina buvo psichologiškai prislėgta. Tiesa, tuo pačiu ji viešai skelbėsi, kad į jos gyvenimą ir širdį beldžiasi naujas mylimasis. Esą šis net išpildęs moters seną svajonę ir nupirkęs jai restoraną Prancūzijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau į viešumą išlindo ir tokia detalė, kad, anot S. Grafininos, jos smurtaujantis vyras šiuo metu gyvena jai priklausančiame bute Šiauliuose. Todėl natūraliai atkreipiame dėmesį dar ir į tai, kad į policiją kreipėsi ne sutuoktinis, su kuriuo moteris iki skyrybų dar bandė lipdyti šeimyninius santykius, bet S. Grafininos sesuo.

„Spalvingas“ gyvenimo etapas

Naujienų portalas tv3.lt jau rašė, kad šiaulietė Sandra Grafinina Lietuvoje išgarsėjo prieš kelerius metus. Įsisukusi į skandalų sūkurį, moteris tapo žinoma po kai kurių sensacingų pasisakymų, prabangos su multimilijonieriumi vyru demonstravimu socialiniuose tinkluose ir žiniasklaidoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dar gegužės mėnesį Sandra pasakojo, kad jos gyvenime verda aistros, nėra nė vienos ramios dienos. Prieš pusmetį dukrytės nuo brito susilaukusi Sandra pati yra sakiusi:

„Kasdien patiriu stresą, gyvenu Šiauliuose su dviem vaikais, o dabartinis gyvenimo draugas britas, kuris yra mergytės tėtis, elgiasi labai nevyriškai, mat gyvena jos bute, tačiau finansiškai prie išlaikymo neprisideda.“

Tada atviro pokalbio metu ji sakė, kad Sandrai santykiai nesiklosto ne tik su dabartiniu vyru, mergaitės tėčiu, bet ir su buvusiuoju. Apie pirmąsias jų skyrybas tada žinojo visa Lietuva.

Sandra neslepia – jos pirmasis vyras nebuvo toks turtingas, kaip visiems galėjo pasirodyti. Pasirodo, didžiausius turtus turėjo vyro tėvas, kuris užima itin atsakingas pareigas Didžiojoje Britanijoje. Nors moteris tuo metu ir gyrėsi, kad negali suskaičiuoti, kiek jos sutuoktinis esą turi pilių ir namų skirtingose pasaulio vietose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų