REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Sandra Grafinina (nuotr. facebook.com)

Šiaulių apskrities policijos Šiaulių miesto ir rajono komisariato pareigūnai ieško be žinios dingusios 28 metų Sandros Grafininos.

26

Šiaulių apskrities policijos Šiaulių miesto ir rajono komisariato pareigūnai ieško be žinios dingusios 28 metų Sandros Grafininos.

REKLAMA

Liepos 17 d. į Šiaulių apskrities policiją kreipėsi Sandros sesuo ir pranešė, kad nuo šių metų liepos 1 d. ji negali susisiekti su Didžiojoje Britanijoje gyvenančia seserimi Sandra Grafinina. Tiek Anglijoje, tiek Lietuvoje pradėta dingusiosios paieška. Nustatyta, kad Sandra Grafinina liepos 1 d. grįžo į Lietuvą.

Asmenis, žinančius apie šios moters buvimo vietą, prašoma paskambinti telefonais (8 41) 397 607 arba (8 605) 67879, arba parašyti elektroniniu paštu [email protected].

Primename, kad šiaulietė Sandra West Macaulay Lietuvoje išgarsėjo prieš kelerius metus. Įsisukusi į skandalų sūkurį, moteris tapo žinoma po kai kurių sensacingų pasisakymų, prabangos su multimilijonieriumi vyru demonstravimu socialiniuose tinkluose ir žiniasklaidoje.

REKLAMA
REKLAMA

Dar gegužės mėnesį Sandra pasakojo, kad jos gyvenime verda aistros, nėra nė vienos ramios dienos. Prieš pusmetį dukrytės nuo brito susilaukusi Sandra pati yra sakiusi:

REKLAMA

„Kasdien patiriu stresą, gyvenu Šiauliuose su dviem vaikais, o dabartinis gyvenimo draugas britas, kuris yra mergytės tėtis, elgiasi labai nevyriškai, mat gyvena jos bute, tačiau finansiškai prie išlaikymo neprisideda.“

Tada atviro pokalbio metu ji sakė, kad Sandrai santykiai nesiklosto ne tik su dabartiniu vyru, mergaitės tėčiu, bet ir su buvusiuoju. Apie pirmąsias jų skyrybas tada žinojo visa Lietuva.

Sandra neslepia – jos pirmasis vyras nebuvo toks turtingas, kaip visiems galėjo pasirodyti. Pasirodo, didžiausius turtus turėjo vyro tėvas, kuris užima itin atsakingas pareigas Didžiojoje Britanijoje.  

Visą itin atvirą interviu su Sandra skaitykite čia: Skandalingai išgarsėjusios multimilijonierės Sandros gyvenime – kardinalūs pokyčiai. 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų