REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
59
Lietuvą vėl siaubs liūtis

Pažvelkite į orų žemėlapį – sinoptikai sako vidurvasariui tai būdinga - lietaus ir audrų debesys regis įsismagino.

59

Pažvelkite į orų žemėlapį – sinoptikai sako vidurvasariui tai būdinga - lietaus ir audrų debesys regis įsismagino.

REKLAMA

Tik dalyje Europos dėl aukštesnio slėgio vyraus sausesni, saulėti orai, o rytinėje Europos dalyje, taip pat ir Lietuvoje - dėl žemesnio slėgio, siautės trumpi audringi lietūs, bet temperatūra smarkiai nenukris.

Štai Barselonoje Paryžiuje, Romoje Dubrovnike kepins saulė. Romoje kais net iki 34. Tikras vidurvasaris ir kurortiniame Heraklione iki 27, Antalijoje rekordinis karštis 39. O Dubline Londone Berlyne su lietumis. Minske Kijeve lietus su perkūnijom. Temperatūra 22 – 23laipsniai. Rygoje irgi lietaus pliūpsniai, labiau antroje dienos pusėje.

O štai Lietuvoje lietaus šuorai, kai kur siaučiantys jau dabar, daugiau vakarineje dalyje, po vidurnakčio lietus ūžaus rytinėje ir pietinėje Lietuvos dalyje. Naktį atvės iki 14-16, o dieną šils vidutiniškai iki 23-24 laipsnių ir beveik visi draugausime su lietumi.

REKLAMA
REKLAMA

Klaipėdoje iki 27, vėjas bus juntamas. Šiauliuose irgi daugiau saulės, bet panevėžyje nors šilumos panašiai 26, - debesų daugiau. Kaune 27 su trumpais lietumis. Utenoje 24, Vilniuje 24 su lietaus šuorais. Varėnoje irgi bus visko ir saulės ir lietaus lašų, bet nebūtinai stiprių, priklausys kaip stiprės vėjas, druskininkuose 24. lietsargis gali praversti.

O štai pirmadienį,  skaičiuoja sinoptikai, jau sulauksime rimtesnių lietaus prapliupimų, perkūnijos. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų