REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Poilsis nameliuose, Šventojoje (nuotr.: priejuros.lt)

Poilsis Šventojoje pigesnis, ramesnis, tačiau ne kiekvienam. Mediniame namelyje nakvynę galima rasti ir už 5 Eur, tačiau apie tualetą, dušą į patalynės užvalkalus teks pamiršti. Tiesa, nakvynę galima rinktis ir prabangesniame viešbutyje. Čia nakvynė nuo 120 Eur. Šventosios verslininkai poilsiautojų skaičiumi nesiskundžia.

22

Poilsis Šventojoje pigesnis, ramesnis, tačiau ne kiekvienam. Mediniame namelyje nakvynę galima rasti ir už 5 Eur, tačiau apie tualetą, dušą į patalynės užvalkalus teks pamiršti. Tiesa, nakvynę galima rinktis ir prabangesniame viešbutyje. Čia nakvynė nuo 120 Eur. Šventosios verslininkai poilsiautojų skaičiumi nesiskundžia.

REKLAMA

Palangos turizmo informacijos centro vadovė Rasa Kmitienė į Šventąją kviečia tuos, kurie tikisi ramaus poilsio ir gamtos. Taip pat tuos, kurie prie jūros nori ilsėtis pigiau nei Palangoje ar Kuršių Nerijoje. Tiesa, primenama, kad ir apgyvendinimo paslaugų kokybė Šventojoje nuo kitų kurortų skiriasi.

„Šventojoje apsistosite pigiau nei Palangoje. Tačiau Šventojoje šiek tiek skiriasi apgyvendinimo paslaugų kokybė. Ten geriau vykti tiems, kurie mėgsta poilsį mediniuose nameliuose.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau yra ir prabangesnių apartamentų. Tokių ieškantiems, siūlytume pasižvalgyti po viešbučio „Amber Spa“ pasiūlymus. Jis įsikūręs šalia „Energetiko“ sanatorijos“, - tv3.lt sakė R. Kmitienė.

REKLAMA

Nakvynė dviems asmenimis minėtame viešbutyje atsieina nuo 120 Eur. Tuo metu sanatorijoje „Energetikas“ du žmonės apsistoti gali už 68 Eur.

Poilsiavietėje „Mano Maljorka“ namelis parai kainuoja nuo 120 Eur. Jame telpa 4 asmenys.

Mažesnė kaina

Tačiau Palangos turizmo informacijos centro atstovė sako, jog nakvynę Šventojoje galima rasti ir už kur kas mažesnę kainą.

„Pasiūla yra didelė, ypač medinių namelių, tad kiekvienas čia ras kur apsistoti pagal savo galimybes ir lūkesčius“, - tikina R. Kmitienė.

Anot pašnekovės, Šventojoje nuobodžiauti tikrai neteks. Tačiau laiką poilsiaudami čia praleisite kur kas ramiau nei Palangoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Siūlome aplankyti Šventosios uosto prieigas, pasivaikščioti laukiniais pliažais, pasižiūrėti senojo tilto liekanas, pasivaikščioti po atsinaujinančią Šventosios pagrindinę gatvę, pasisupti ant beždžionių tilto, pamedituoti skulptūrų parke.

Taip pat rekomenduojame išbandyti baidarių žygis, jomis paplaukioti Šventosios upe. Poilsį Šventojoje turėtų rinktis tas, kuris norėtų labiau pailsėti nuo miesto šurmulio, nuo naktinio atostogaujančiųjų gyvenimo, kuris mėgsta pasyvesnį poilsį ir labiau nori pabūti gamtoje“, - sako R. Kmitienė.

Turizmo specialistė primena, kad viešint Šventojoje, lengvai galima pasiekti ir Palangą. Automobilio tam tikrai neprireiks. „Susisiekimas yra puikus dviračių trasa. Tad galima lengvai pasiekti Palangą. Atstumas nuo Šventosios iki Palangos yra apie 11 km”, - tikina R. Kmitienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nakvynė nuo 5 Eur

Šventosios verslininkai tikina, jog kaip ir kasmet, poilsiautojų skaičių lemia oras. Tad skųstis šią vasarą kol kas negali.

Apgyvendinimo paslaugų portalo Priejuros.lt duomenimis, Šventojoje nakvynę rasti galima ir už 5 Eur asmeniui, triviečiuose, keturviečiuose nameliuose. Juose yra šaldytuvas, indai, patalynė (išskyrus užvalkalus). Šalia namelių atskirame statinyje - bendro naudojimo virtuvė.

Nameliuose nei tualetų, nei dušų nėra. Jais galima naudotis atskirame statinyje. Tiesa, dušai - už papildomą mokestį. Tačiau šalia kiekvieno namelio - terasa. Šeimininkai siūlo šašlykines.

„Kaip ir visada, poilsiautojų skaičių diktuoja oras. Jis geras, tai ir žmonių turime. Savaitgaliais, o ypač ilgąjį, visa Lietuva suvažiuoja į pajūrį.

REKLAMA

Nakvynę mes siūlome nuo 5 Eur asmeniui už naktį. Tačiau tai nameliai prie jūros, bet juose nėra patogumų. Tik lova, tvarkingi pledai. Tai kempingo tipo nameliai, šalia yra atskiras statinys. Jame tualetai, dušai.

Tačiau turime ir rastinius, naujus nameliai – šeimos liuksai. Para ten kaina nuo 15 – 20 eur asmeniui”, - tv3.lt teigė Gitana.

Anot moters, poilsiautojai apsistoja dažniausiai dviem parom.

„Pasilieka dviem parom, bet ištikimiausi mūsų poilsiautojai kurie metų metus atvažiuoja, tai jie renkasi liepos mėnesį ir pasilieka ilgesniam laikui – savaitei, 10 dienų“, - teigė Gitana.

Kiti verslininkai nakvynę siūlo taip pat panašiomis kainomis bei sąlygomis. Namelyje be patogumų ji kainuoja nuo 5 Eur asmeniui. Apsistoti namelyje su patogumais galima ir susimokėjus 10 Eur.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų