REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Kambarių nuoma už mažiausią kainą Palangoje (nuotr.: priejuros.lt)

Apgyvendinimo paslaugų portalo Priejuros.lt vadovas Laurynas Šertvyčius teigia, kad nakvynės kaina Palangoje svyruoja nuo 5 Eur iki kelių šimtų už naktį asmeniui. Tv3.lt pasidomėjo, kas siūloma vasarotojams susigundžiusiems mažiausia nakvynės kaina. Nors ir be įprastų patogumų, pasirodo, šie kambariai – patys populiariausi.

20

Apgyvendinimo paslaugų portalo Priejuros.lt vadovas Laurynas Šertvyčius teigia, kad nakvynės kaina Palangoje svyruoja nuo 5 Eur iki kelių šimtų už naktį asmeniui. Tv3.lt pasidomėjo, kas siūloma vasarotojams susigundžiusiems mažiausia nakvynės kaina. Nors ir be įprastų patogumų, pasirodo, šie kambariai – patys populiariausi.

REKLAMA

Apgyvendinimo paslaugų portale priejuros.lt akys raibsta nuo pasiūlymų, kur pasistoti Palangoje. Kainos už parą čia prasideda nuo 6 Eur ir kyla iki kelių šimtų.

Mažiausią nakvynės kainą renkasi tie, kurie neieško prabangos, sako vietos verslininkai. Tiesa, už tokią kainą poilsiautojai gauna tik lovą ir stogą. Miegoti teks „studentiškoje palėpėje“ - taip kambario tipą apibūdina svečių namų šeimininkai.

Apsistojus už 6 Eur teks pasirūpinti ir patalyne, rankšluosčiais, naudotis bendru tualetu bei dušu. Tačiau vietos verslininkai sako, jog labiausiai graibstomi būtent šie – pigiausi kambariai.

REKLAMA
REKLAMA

Svečių namai „Pas Janiną“ kviečia ramiai pailsėti ir gerai praleisti laiką ramioje vietoje, Palangoje. Poilsiauti siūloma netoli J. Basanavičiaus gatvės. Skelbime nurodoma, jog iki jos vos 3 min kelio, o štai iki jūros 10 min.

REKLAMA

Poilsiui siūloma saugi, sutvarkyta aplinka, uždaras didelis kiemas, lauko kepsninė, nemokama aikštelė automobiliams.

Name įrengta 19 skirtingų numerių. Juose 1-5 vietos. Yra bendra virtuvė su visa maisto ruošimui reikalinga įranga: šaldytuvu, el. virykle, mikrobangų krosnele, plautuve, el. virduliu, indais, stalo įrankiais, lygintuvu. Rašoma, jog kambariai tvarkingi, su patogumais, dušu, tualetu.

Tiesa, patalynė ir rankšluoščiai suteikiami tik už papildomą mokestį. Kone visuose kambariuose nakvynė kainuoja 10 Eur, bet vienas kambarys – 6 Eur. Šeimininkė paaiškina kodėl.

REKLAMA
REKLAMA

„Turim dar vietų, bet atvažiuoja, užsisako žmonės. Už 6 Eur turiu tik vieną kambarį, o šiaip pas mane po 10 Eur nakvynė. Už 6 Eur tai ten vėranda, per lauką reikia eiti į dušą, tualetą. Bet užsisako ir jį, gali ten apsistoti 2-3 žmonės“, - tv3.lt pasakojo Janina.

Balso kontrolė

Palangiškė Žaneta sako, poilsiautojus atsirenkanti pagal balsą. Moteris tikina, jog iškart suprantanti, koks vasarotojų tikslas.

„Pas mane yra tokia balso kontrolė. Labai gerai girdžiu kas kokiu tikslu ketina atvažiuoti. Ir jeigu jau žmonės girdžiu jauni, tai sakau nėra vietų, o visiems kitiems, maloniems balsams, labai rekomenduoju atvykti“, - šypsosi pašnekovė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žanetos svečių namus galima rasti Vytauto gatvėje, prie „Senosios vaistinės", netoli vaikų sanatorijos „Palangos gintaras“. Čia nuomojami 2-3-4 vietų kambariai name. Skelbime nurodoma, jog atstumas iki jūros - 600 metrų, iki Botanikos sodo apie 200 metrų, o iki J. Basanavičiaus gatvės vos 5 minutės pėsčiomis.

Nakvynė asmeniui kainuoja 10 Eur, bet skelbime nurodoma, jog apsistoti galima ir už 6 Eur – „studentiškoje palėpėje su sofa“.

„Tai čia pats populiariausias kambarėlis“, - šypsosi Žaneta.

„Viena iš populiariausių vietų. Kaip aš sakau, tai pats mylimiausias močiučių kambarys. Jame gali arba du jauni studentai apsistoti, jiems naktis būtų 12 eurų. Arba viena moteris, solidaus amžiaus – 6 Eur naktis. Kitiems net nesiūlau tos palėpės ir nerekomenduoju.

REKLAMA

Šalia jos yra dušas, tualetas, virtuvėlė. Druskos ir cukraus liepiu visiems nesivežti, arbatos yra, kavos taip pat, draugiškai mes visi čia. Patalynę taip pat duodu, tik rankšluosčių ne“, - aiškina Žaneta.

Anot pašnekovės, laisvų kambarių liepos mėnesiui jos svečių namuose jau nebėra, rugpjūčio mėnesiui nakvynės taip pat sparčiai pildosi.

„Liepai nebėra vietų ir šiandien jau rugpjūčio mėnesiui atrašysiu laišką, taip, kad irgi nebeliks vietų. Labai populiaru šią vasarą ilgesniam laikotarpiui apsistoti. Savaitei ar 10 dienų. Anksčiau būdavo, kad dvi pamainos pasiekičia per savaitę, o dabar turiu užsakymų ilgesniam laikui. Baltarusai dviems savaitėms užsisako, latviai labai domisi, ir, žinoma, lietuviai. Močiutės su vaikais ir panašiai“, - tv3.lt teigė Žaneta.

REKLAMA

Virtuvė lauke

Nuo 8 iki 12 Eur sezono metu nakvynę galima rasti ramioje Palangos vietoje, šalia parko. Tiesa, tualetu bei dušu naudositės lauke, o tokią kainą mokėsite tik tuo atveju, jei apsistosite mažiausiai dviem parom.

Nuosavame name nuomojami 4 kambariai antrame aukšte. Visi kambariai su atskirais įėjimais, du kambariai su balkonais. Name yra tualetas, karštas vanduo, kieme dušas ir tualetas. Yra šaldytuvai, mikrobangų krosnelė, virdulys, stalo įrankiai ir indai. Prie namo parkavimas nemokamas.

Palangiškė Nijolė, siūlo apsistoti jos privačiame name, ramioje Palangos dalyje, šalia Botanikos parko. Siūlomi kambariai antrame namo aukšte, juose yra dvigulės lovos bei papildomos lovos arba išskleidžiama sofa-lova. Kambariuose galima apsigyventi nuo 1 iki 4 asmenų, kaina 9 Eur žmogui už parą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šalia kambarių yra tualetas su dušu, šaldytuvas, mikrobangų krosenelė, elektrinis virdulys, indai.

„Tualetas ir dušas su kriaukle yra antrame aukšte, šalia kambarių. Jis skirtas 5 kambariams. Papildomas tualetas yra lauke. Virtuvėlė taip pat yra lauke. Laisvų kambarių dar turime liepai“, - Tv3.lt pasakojo Erika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų