REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
	Rastas negyvas žymus Lietuvos didžėjus

Savo namuose be gyvybės ženklų rastas žymus Lietuvos didžėjus Modestas Žilionis.

8

Savo namuose be gyvybės ženklų rastas žymus Lietuvos didžėjus Modestas Žilionis.

REKLAMA

Apie skaudžią draugo netektį pranešė dainininkas Soliaris.

„Liūdniausia žinia. Ilsėkis ramybėje“, - apie mirusį draugą rašo atlikėjas.

Modesto socialinio tinklo "Facebook" paskyroje bičiuliai pareiškė užuojautą.

Primename, kad 2006 metais vaikinas dalyvavo viename TV3 televizijos projektų "Iššūkis kaime".

Sekmadienį „Facebook“ M.Žilionio bičiulis, atlikėjas Algimantas Minalga-Soliaris, paviešino komentarą.

PUBLIKUOJAME NEREDAGUOTĄ TEKSTĄ

Komentatoriams nuo draugų:

Modestas buvo ir pas medikus ir visur.

Mūsų debiliški įstatymai neleidžia vežti gydyti žmogaus priverstinai. Visi draugai kalbėjo ir leido laiką su Modestu savaitėmis, kai kurie ir visą mėnesį, kasdien, ir pakaitomis. Jei yra suplanuota ir žmogus sunkiai serga, tu jau bendrauji ne su juo. Jis bendrauja su balsais, kuriuos girdi.

Čia turi kalbėt specialistai ir skubiai jam padėti, o ne paleisti namo su vos paeinančia mama ir jos priežiūra. Jis buvo pas privačius daktarus ir specialistai nieko nepadėjo, tik paleido, ir pasakė ko laukt, tiesa išrašė vaistų, kuriuos jis paslaqpčia nenurydavo o išspjaudavo. Tai ko bl verti mūsų įstatymai, kurie neleidžia priverstinai žmogaus gydyti, kai jis nesupranta, kad jam to reikia ir nenori gydytis! Aš stebiuosi debilais, kurie kaltina draugus.

REKLAMA
REKLAMA

Ką mes galim padaryti, kai įstatymai neleidžia vežti gydyt, o jis nenori pats ir sako tik per mano lavoną!!! Jis pas mane savaitę nakvojo ir kalbėjom, ir muziką kūrėm, buvom visi su juo, ir neapsaugojom.

REKLAMA

Ir pas medikus profus buvo ir ką?!!! Prie ko čia draugai?! Čia įstatymai ir medikai, kurie išleidžia namo, o neveža gydyti! Jei mato, kad pacientas nesuvokia realios grėsmės, o medikas ją mato, galėtų nuspresti pats kartu su artimaisiais, bent iki tol, kol pacientas pradeda adekvačiai, pozityviai mąstyti.

Ką jūs kalbat net siutas ima! Medikamentais yra gydomos ligos, o ne žodžiais, kurių jis nebegirdėjo, nes sirgo. Aš ne medikas, aš muzikantas. Jis turėjo būti medikų priežiūroje, tačiau mūsų įstatymai sako, jei jis pats nenori gydytis jis negali buti hospitalizuotas! Blt, kaip jis gali pats norėti, jei jis su kitu pasauliu bendrauja. Ir ką galim mes draugai padaryt, kai neturim teisės nupirkt net vaistu jam...

REKLAMA
REKLAMA

Jis buvo nuvežtas pas privačius medikus ir jie jį paleido namo!!! Tokį, kur plika akimi mątosi, kad tuoj kažkas bus. Mes ir kalbėjom ir buvom su juo ir saugojom visaip kaip, vistiek atsirado proga. Nes jis nieko negirdėjo. Kaltinkit įstatymus ir save, kad tokius žmones išsirinkom, kurie juos leidžia! Jie pasodina pirmakursius į pagalbos linijas, kurie net nesusidurę su sunkiomis psichologinėmis ligomis! Vienintelis ką mes draugai ir giminės galime padaryti, tai deja tik deramai išlydėti draugą į paskutinę kelionę. Tą mes ir darome.

Negailėjo gerų žodžių

Artimas Modesto draugas, garsus kirpėjas Robertas Danilevičius po žinios apie mirtį negailėjo gerų žodžių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jis man buvo tarsi brolis. Aš jį taip ir vadinu, nes mes buvome labai artimi. Paskutinį kartą jį mačiau praėjusių metų gegužės 28-ąją, kai buvau Lietuvoje, tačiau telefonu kalbėdavomės labai dažnai.

Pastarąjį kartą kalbėjomės apie kelias valandas. Mes planavome, kaip jis atvažiuos pas mane į Londoną, kur aš dirbu, kaip pasitūsinsim čia kartu, planavom, kad jis pas mane apsigyvens.

Ženklų, kad jo būsena gali priartėti prie savižudybės, tikrai buvo. Jis sirgo depresija, tačiau niekada sau to nepripažino. Mama duodavo jam vaistų, tačiau jis jų negerdavo. Ji norėjo gydyti sūnų, tačiau jis nesileisdavo.

REKLAMA

Būdavo, kad jis paširsta, paskui jo būklė pagerėdavo, mes ištisas valandas juokdavomės telefonu, planavome reikalus. Jis jau buvo įrašus padaręs koncertui Londone.

Jį labai paveikė skyrybos su mergina, kurią labai mylėjo. Jiedu išsiskyrė dar tada, kai aš buvau Lietuvoje, prieš daugiau nei metus, tačiau jis labai išgyveno", - pasakojo jis.

Paklaustas, ar prisimena paskutinius pokalbius su draugu ir kokie jie buvo, vyras išsidavė dabar suvokiantis, jog jie buvo lemtingi. Galiausiai jis pažadėjo Modestui paskambinti, tačiau nebespėjo.

Create free infographics with Venngage

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų