REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
P. Gražulis susilaukė kūdikio su palangiške Birute Navickaite (TV3 koliažas)

Naujas Seimo nario Petro Gražulio veidas: po judviejų romano vaiko susilaukusiai perpus jaunesnei palangiškei – reikalavimai darytis abortą.

35

Naujas Seimo nario Petro Gražulio veidas: po judviejų romano vaiko susilaukusiai perpus jaunesnei palangiškei – reikalavimai darytis abortą.

REKLAMA

Susipažinkite su palangiške Birute Navickaite. Nors 31-erių moteris neseniai tapo mama – džiaugsmu ji netrykšta, mat dukrytės tėvas, anot jos, parlamentaras Petras Gražulis, ją gerokai šokiravęs.

Perpus už Seimo narį jaunesnė Birutė su būsimu savo vaiko tėvu susipažino Palangoje, Basanavičiaus gatvėje. Gražulis esą priėjo prie dirbančios merginos ir ją užkalbino. Greitai tarp poros įsiplieskė aistra, Petras žarstė Birutei pažadus.

Anot Birutės, gražiai Gražulis kalbėjo ir apie bendrą šeimą. Lytinių santykių metu moteris jam neva siūliusiu naudoti kontraceptines priemones, tačiau politikas esą jų nepanoro.

Birutė pastojo kone pirmo pasimatymo metu, kai Gražulis tai sužinojo, prasidėjo konfliktas. Pasak moters, nieko nelaukęs parlamentaras iš karto siūlė jai darytis abortą. Moteris prisipažino, negalėjusi tylėti po to, kai P. Gražulis jų dukrą pavadino „baisia“.

REKLAMA
REKLAMA

Sukrėtė įžeidimas

„Nebegalėjau tylėti po to, kai jis mūsų mergaite pavadino baisia. Aš tam žmogui pasiūliau, paprašiau aplankyti mergaitę, nes ji graži, miela. O jis tepasakė, kad nenori vaikų, kai nusiunčiau nuotrauką, pasakė, kad ji baisi. Nuo to momento pasakiau, kad užkabinai meškos meškiuką.

REKLAMA

Bet kai pasiūliau atsiprašyti, jis neva atsiprašė ir parašė „atstoti amžiams“. Aš jį perspėjau, kad žurnalistai žino šitą dalyką“, – pasakojo 32-ejų Birutė.

Jos teigimu, P. Gražulis ją koneveikė dėl nėštumo, todėl jis pasiryžo kovoti ir nežada atleisti už įžeidimą dukrytės.

B. Navickaitė prisiminė, kad Seimo narys pasikeitė iškart sužinojęs apie moters nėštumą. „Kai sužinojo, kad laukiuosi, tą pačią dieną pradėjo kalbėti apie išvalymą. Aš labai verkiau ir pasakiau, kad vienintelė problema, kad tu esi jo tėvas. Žudyti vaiką, nes jo tėvas – Petras Gražulis – neatrodė svari priežastis.

REKLAMA
REKLAMA

Jis buvo pasakęs, kad nori viską mesti ir būti su manim. Sakydavo, kad turės mane, o aš vaiką. Bet kai pradėjom pyktis, pasakė, kad visoms sakė vienodai tą patį sakydavo“, – atviravo TV3 žurnalistams moteris.

Atsiprašymo neužteks

Paklausta, ar būtų su P. Gražuliu šiam atsiprašius, moteris tvirtai purtė galvą.

„Man tokio vyro nereikia, kuris nėščią moterį žemina, kuris gali dviejų mėnesių kūdikį užgauti.

Man nėštumo mėnesiai buvo tokie, kad likus savaitei iki gimdymo aš dar dirbau, ėjau į darbą. Taip pat pasiėmiau paskolą ir nusipirkau butą be jokios jo pagalbos, pati dariau remontą, nes nebuvo pinigų meistrams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visą nėštumą buvau nuo kopėčių – ant kopėčių, lubas sienas tvarkiau, pati laminatą susidėjau.

Būdama devintam mėnesį nėščia, nusiunčiau jam nuotrauką, kad keliais eidama pati sudėjau pusę buto grindų laminato. Jis man pasakė, kad dar mažai padaryta“, – vos tvardydama ašaras pasakojo Birutė.

Ji tikino, kad būtų tylėjusi, tačiau neatleis dėl mažylės.

„Aš su juo neoficialiai buvau sutarusi, kad jis mokės po 150 eurų per mėnesį, nors nenorėjau nei kabinti jo, nes isterijos buvo pas žmogų nesibaigiančios.

O dabar jau vėl dirbu, einu į darbą, atsidariau naują prekybos vietą. Jis man siūlė 600 eurų per mėnesį mokėti, bet koliojo, kad jam ant sprando dabar sėdėsiu prisidirbusi“, – pasakojo įskaudinta moteris.

Petrui Gražuliui tai jau 5-as vaikas. Jis su buvusia žmona Raminta susilaukė 4-ių vaikų.

Plačiau apie tai TV3 reportaže

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų