REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Priremtas prie sienos Petras Gražulis prisipažino apie nesantuokinį vaiką

Žada išlaikymą

„Tvarkos ir teisingumo“ atstovas Seime Petras Gražulis pripažįsta, kad su palangiške susilaukė nesantuokinio vaiko ir žada jį išlaikyti.

„Tvarkos ir teisingumo“ atstovas Seime Petras Gražulis pripažįsta, kad su palangiške susilaukė nesantuokinio vaiko ir žada jį išlaikyti.

REKLAMA

„Taip, įvyko gyvenime tai, kas įvyko, atsakomybę prisiimu. Prieš gimdymą daviau 2000 eurų, po gimdymo daviau 3000 eurų. Taip, palaikau, finansiškai rėmiau ir remsiu, – BNS sakė P. Gražulis. – Aš pripažįstu , kad gyvenime yra klaida, tegu man atleidžia Dievas, žmonės, ji. O dukrai aš jau paaukojau, daviau 5 tūkst. eurų, ateityje aš irgi neatsisakau tos pagalbos“.

Anot jo, trumpalaikiai santykiai su mergina vyko praėjusią vasarą, Palangoje – su ja politikas susipažino Basanavičiaus gatvėje. Politikas sako, kad apie tai, jog laukiasi jo vaiko, moteris pranešė po pirmojo susitikimo.

„Kyla visokių minčių, yra visokių tų moterų. Jeigu ji nori mane tokiu būdu prisirišti, tai tikrai to nebus. Pasakiau: augink, padėsiu. Ji vis tiek ėmė priekaištauti. Sakiau, jei tau sunku užauginti vaiką, atiduok man, užauginsiu, mylėsiu, ji ir su tuo nesutiko. Dabar beliko, be abejonės, ją remti, tą darau. Vaiką myliu ir mylėsiu“, – kalbėjo parlamentaras.

REKLAMA
REKLAMA

Palangiškė Birutė Navickaitė teigia, kad P. Gražulis ją iki septintojo nėštumo mėnesio ragino pasidaryti abortą. Parlamentaras neneigė, kad tokių susirašinėjimų galėjo būti.

REKLAMA

„Asmeniškai tikrai nepalaikau, nepasisakau už abortą(...), gal tų žinučių tūkstantis buvo, ji norėjo, kad būčiau su ja... taip, gal emociškai kažką ir pasakiau, aš to neneigiu. Aš ir dabar pasisakau prieš abortus, bet, žinote, emocijos, pasakytos buvo emocijos. Kaip žmogus, ir dabar manau, kad abortas yra nepateisinama priemonė“, – aiškino P. Gražulis.

Petras Gražulis su buvusia žmona Raminta turi keturis vaikus.

tv3.lt P. Gražulis teigė, kad niekada negalvojo, jog su B. Navickaite jį galėtų sieti ilgalaikiai santykiai. Jo teigimu, jis moteriai siūlė padėti vaiką auginti, skirti išlaikymą, tačiau ji pati, jo žodžiais, žadėjo kreiptis net į policiją.

„Aš net siūliau pasiimti vaiką ir auginti jį. Taip pat siūliau pinigus.

Žinoma, kad ir išsprūdo žodžiai apie abortą, tačiau tai tebuvo emocijos. Aš esu kategoriškai prieš juos“, - kalbėjo vyras

Jis prisipažino kūdikio iki šiol neaplankęs, matė tik nuotraukose, kurias Birutė jam siuntė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų