REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klaipėdos pareigūnai sulaikė su organizuotu nusikalstamumu siejamus asmenis, kurie Klaipėdos apskrityje dideliais kiekiais platino kokainą.

Klaipėdos pareigūnai sulaikė su organizuotu nusikalstamumu siejamus asmenis, kurie Klaipėdos apskrityje dideliais kiekiais platino kokainą.

REKLAMA

Įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis labai dideliais kiekiais organizuotoje grupėje pareikšti trims asmenims.

Jungtinėje Karalystėje už disponavimą suklastotais dokumentais ir priemonėmis jiems gaminti, vengimą atlikti bausmę, plėšimą bei vagystę teistas uostamiestyje registruotos bendrovės direktorius, 5 kartus už kūno sužalojimą, viešosios tvarkos pažeidimus bei kelių eismo saugumo taisyklių pažeidimą teistas klaipėdietis bei jo sugyventinė sulaikyti 2018 m. birželio pradžioje vieno iš įtariamųjų išsinuomotose gamybinėse patalpose.

Kratos metu pareigūnai aptiko apie 400 g kokaino, narkotinę medžiagą – kanapių dervą, įrankius ir priemones narkotikams fasuoti bei kitus įkalčius. Narkotikų, dopingo medžiagų bei kitų civilinėje apyvartoje ribojamų daiktų aptikta sulaikytųjų namuose bei transporto priemonėse.

REKLAMA
REKLAMA

Įtarimai dėl kokaino laikymo pareikšti ir dviems 2017 m. rudenį Kretingoje sulaikytiems skuodiškiams.

Du neteisėtu disponavimu narkotikais labai dideliais kiekiais įtariami asmenys suimti, o moteriai paskirtos švelnesnės už suėmimą kardomosios priemonės.

REKLAMA

Įtariamoji ne kartą patekdavo į policijos akiratį kartu su prieštaringos reputacijos asmenimis. 2007 m. vasarą Klaipėdos r. ji kartu su buvusiu vyru ir kitais neblaiviais eismo įvykio dalyviais trukdė žurnalistei ir korespondentui prieiti prie avarijos vietos, įžeidinėjo juos necenzūriniais žodžiais, grasino ir naudojo fizinį smurtą bei sudaužė vaizdo kamerą, o 2011 m. kartu su buvusiu vyru ir kitais bendrininkais nuteista už netikrų pinigų realizavimą dideliais kiekiais.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius (ONKTS).

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis labai dideliais kiekiais baudžiama laisvės atėmimu nuo 10 iki 15 metų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų