REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
 Telšiuose šalia geležinkelio bėgių skaldą krovė du girti traktorių vairuotojai

Policija nustatė, kad Telšiuose šalia geležinkelio bėgių skaldą krovė du girti traktorių vairuotojai vienas jų nuvertė stulpą.

6

Policija nustatė, kad Telšiuose šalia geležinkelio bėgių skaldą krovė du girti traktorių vairuotojai vienas jų nuvertė stulpą.

REKLAMA

Antradienio vidurdienį, apie 12.20 val., buvo gautas pranešimas, kad Pramonės gatvėje, šalia geležinkelio bėgių, traktoriumi buvo nuverstas stulpas.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Reagavimo skyriaus pareigūnai, nuvykę į įvykio vietą, pastebėjo du traktorius-krautuvus. Jie krovė skaldą.

Pradėjus aiškintis įvykio aplinkybes, nustatyta, kad šalia geležinkelio bėgių esančioje aikštelėje dviem sunkiasvorėmis transporto priemonėmis dirbo du neblaivūs darbuotojai.

Vienas jų, 55-erių vyras, prie traktoriaus „CASE 821F“ vairo sėdėjo ir skaldą krovė neturėdamas tam teisės, nes teisę vairuoti praradęs.

REKLAMA
REKLAMA

Vairuojamos technikos asmuo nesuvaldė ir į stulpą atsitrenkė bei jį nuvertė, būdamas visiškai girtas. Jam nustatytas sunkus – 2,54 promilės girtumas.

REKLAMA

Be to, jo vairuotas traktorius buvo techniškai netvarkingas, neįregistruotas įstatymų nustatyta tvarka, neapdraustas privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu.

Kaip skelbia policija, neatsakingam ir grėsmę sau bei kitų saugumui kėlusiam vairuotojui pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Neblaivų vairuotoją policijos pareigūnai sutiko ir prie antrojo skaldą krovusio traktoriaus-krautuvo „CASE 821E“ vairo.

45-erių vyras buvo kiek blaivesnis už savo kolegą. Jam nustatytas lengvas – 1,30 promilės girtumas. Šio piliečio vairuota transporto priemonė taip pat buvo tvarkingesnė už pirmąją.

REKLAMA
REKLAMA

Šis vairuotojas už vairavimą neblaiviam patrauktas administracinėn atsakomybėn, jam gresia piniginė bauda nuo 300 iki 450 eurų, taip pat teisės vairuoti atėmimas 1-1,5 metų.

Kad vairuotojai girtavo savo darbo vietoje, pasak policijos, rodo traktorių kabinose rasti tušti bei pilni alaus buteliai, pustuštis butelis stipraus vyno.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų