REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sukrečianti nelaimė ketvirtadienį užregistruota Skuode. Pranešta, kad ryte, apie 9 val., techninės apžiūros centre buvo sunkiai sužalotas čia dirbęs specialistas.

Sukrečianti nelaimė ketvirtadienį užregistruota Skuode. Pranešta, kad ryte, apie 9 val., techninės apžiūros centre buvo sunkiai sužalotas čia dirbęs specialistas.

REKLAMA

Atvykę medikai jį skubiai išvežė į reanimacijos skyrių, tačiau čia gydytojams liko tik konstatuoti beprasmę žmogaus mirtį.

Dėl šio įvykio policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Naujienų portalui tv3.lt pavyko išsiaiškinti, kad techninės apžiūros centre buvo tikrinamas „Volkswagen Jetta“ automobilis (1987 m. gamybos).

Pirminiais duomenimis, prie jo vairo sėdėjo moteris, kuri nėra tos transporto priemonės savininkė. Viena iš šios skaudžios nelaimės versijų – apie 50 metų moteris galėjo supainioti greičio ir stabdžių pedalus.

Kraupi įvykio detalė

Lietuvos techninės apžiūros įmonių asociacijos „Transeksta“ vadovas Gintautas Šlėderis tv3.lt papasakojo daugiau šio skaudaus įvykio detalių.

REKLAMA
REKLAMA

„Teko kalbėtis su to centro direktoriumi. Kiek šiuo metu yra žinoma, tai mūsų darbuotojas jau buvo išlipęs iš duobės. Jis tikrai turėjo jau matytis prie transporto priemonės vairo sėdinčiai vairuotojai. Pas jį rankose buvo pultelis transporto priemonės purtymo sistemai įjungti.

REKLAMA

Tikėtina, kad vairuotoja sumaišė pedalus. Techninės apžiūros specialistas, greičiausia, jai liepė automobiliu pavažiuoti atgal. Bet transporto priemonė šovė į priekį, partrenkė žmogų, jį vilko ir išlėkusi į lauką dar prispaudė vyro kūną prie tokio bortelio...“, - kraupias pirmines aplinkybes pasakojo G. Šlėderis.

Anot jo, jei automobilis būtų sustojęs iškart po to, kai partrenkė žmogų, tai, didelė tikimybė, kad būtų pavykę išvengti tokių tragiškų pasekmių: „Tas žmogus tikrai buvo tvirto sudėjimo. Tad po pirminio smūgio jis galėjo patirti tam tikrų, bet labai tikėtina ne mirtinų traumų. Deja, bet kūną automobilis vilko dar keletą metrų iki to bortelio.“

REKLAMA
REKLAMA

Peržiūrėjo vaizdo įrašus

Naujienų portalo pašnekovas teigė, kad buvo peržiūrėti vaizdo įrašai, tiesa, juose nėra viskas taip aišku, kaip norėtųsi matyti.

„Vaizdo kamerose matosi daugiau įvažiavimas. Tada vaizdą peršviečia saulė ir tokie juodi šešėliai atsiranda. Policijos pareigūnai turi tą medžiagą ir jie išsiaiškins viską. Tegul dirba profesionalai, nesinori kalbėti apie tai, ko tiksliai nežinau“, - pabrėžė G. Šlėderis.

Telšių techninės apžiūros centro direktorius Arvydas Plienius patikslino, kad žuvęs darbuotojas techninės apžiūros centre dirbo apie 15 metų. Jis taip pat pridūrė, kad partrenktas kūnas iki bortelio automobiliu buvo velkamas apie 15 metrų.

„Labai skaudi nelaimė. Užuojauta šeimai. Įsivaizduokite – 8 val. žmogaus ateina į darbą, o jau po valandos jis tragiškai miršta... Tokių nelaimių iki šiol nėra pasitaikę, reikia tikėtis, kad ir nepasitaikys“, - pokalbį užbaigė A. Plienius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų