REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Lietuvos kariuomenė sureagavo į karo policininko elgesį

Lietuvos kariuomenės atstovai socialinio tinklo paskyroje pranešė apie dviprasmiškai vertintą vaizdo įrašą.

11

Lietuvos kariuomenės atstovai socialinio tinklo paskyroje pranešė apie dviprasmiškai vertintą vaizdo įrašą.

REKLAMA

Kaip nurodo Lietuvos kariuomenės atstovai, šiandien juos pasiekė vaizdo įrašas, kuriame karo policininkas pakeltu tonu bendrauja su civilinio automobilio vairuotoju ir pavartoja keiksmažodį.

Atstovai iškart pakomentavo šį atvejį.

„Išsiaiškinome ir, pasirodo, aplinkybės buvo tokios: vakar kelio ruože Karmėlava – Kaunas šis automobilis pavojingai manevravo, akivaizdžiai piktybiškai trukdė kolonos judėjimui staigiai įvažiuodamas į pasirinktą kolonos vietą ir staiga stabdydamas, šiuos veiksmus pakartodamas keletą kartų.

Mums nekyla abejonių, kad tokiais veiksmais buvo rizikuojama ir karių, ir ypatingai savo bei keleivių gyvybėmis, nes kolonoje važiavo JAV šarvuočiai „Stryker“, tokios mašinos svoris - arti 20 tonų ir net nesinori pagalvoti, kokias pasekmes tokie vairuotojo veiksmai galėjo sukelti“, – rašoma paskelbtoje žinutėje.

REKLAMA
REKLAMA

Kariuomenės atstovų teigimu, jie nepalaiko keiksmažodžių vartojimo, tačiau tikrai nepuola teisti karo policininko už tai, kad jis sureagavo į provokatyvius veiksmus, keliančius realų pavojų žmonių gyvybėms.

Kaip paaiškėjo, vakar socialiniuose tinkluoe išplito minimas vaizdo įrašas, kurio autoriai piktinosi besikeikusiu kariškiu ir tikėjosi, kad jam teks atsakyti už tai. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų