REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nemalonus incidentas Kėdainių r.: negalėjo patekti į tualetą

Kėdainių rajono Kalnaberžės kaime vyko graži tradicinė kaimo žmonių sueiga ir varnaėdynės. Šventėje netrūko nei linksmybių, nei gardaus maisto. Visiems visko čia užteko.

Kėdainių rajono Kalnaberžės kaime vyko graži tradicinė kaimo žmonių sueiga ir varnaėdynės. Šventėje netrūko nei linksmybių, nei gardaus maisto. Visiems visko čia užteko.

REKLAMA

Tačiau tarp bendruomenės narių kilo nesantaikos žiežirbos. Keletą kaimo bendruomenės narių papiktino tai, kad jie nebuvo įleisti į bendruomenės centro patalpose esantį tualetą. Tuo tarpu bendruomenės centro atstovai atkerta, kad veikė kiti tualetai ir šie priekaištai yra iš piršto laužti.

Šventė šventę

„Pačiam varniukų baliaus įkarštyje mes ėjome į tualetą, kurie yra įrengti bendruomenės centre. Tačiau prie durų mus pasitiko apsaugininkas, kuris mūsų neįleido į tualetą. Įsivaizduokite, apsaugininkas neįleido ne tik manęs, bet ir kitų žmonių! Kokią jis turi teisę neįleisti? Mums sako, kad yra lauko tualetai. Bet palaukit, juk jie be durų, apžėlę, apšepę, skylės didžiausios. Palaukit, kokiam mes amžiuje gyvenam? Taigi einam į Europą. Stovi apsaugininkas ir neįleidžia į tualetą. O mes juk norim. Bardakas kažkoks, betvarkė“, – dėstė viena šventės dalyvių Kalnaberžės bendruomenės centro narė Vilija Stankienė. Moteris įtarė, kad ji nebuvo įleista, nes ji yra paprastas „biednas“ žmogus, o centre buvo tik išrinktieji.

Išlaužė duris

Norėdami išsiaiškini susidariusią situaciją susisiekėme su Kalnaberžės bendruomenės centro pirmininke Daiva Staškuviene.

REKLAMA
REKLAMA

„Situacija buvo tokia. Mes į bendruomenės centre esančius tualetus visada leisdavome visus žmones, kol neišspyrė durų. Ir dabar tos durys yra suskilusios. Šiemet taip nusprendėme, kad į šį tualetą pašalinių žmonių neleisime. Apsaugai buvo pasakyta neįleisti pašalinių žmonių, jie ir vykdė jiems pavestą darbą.

REKLAMA

Dar noriu pasakyti, kad šventėje tualetai buvo. Juk yra įrengti lauko tualetai. Visi žmonės ėjo į lauko tualetą ir nesiskundė. Lauko tualetai yra sutvarkyti, mūriniai, buvusios mokyklos. Yra trys kabinos vyrų, trys – moterų. Visos jos veikė, visi šventės dalyviai buvo patenkinti ir jokių priekaištų mums neturėjo. Mes čia problemos tikrai nematome.

Galų gale, jei taip reikėjo žmogui į tualetą, galėjo jis prieiti prie organizatorių ir jį tikrai būtume nuvedę, būtume praleidę, juk žmonės esame, viską suprantame. Tereikėjo tik prieiti ir viskas“, – situaciją komentavo bendruomenės centro vadovė D. Staškuvienė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų