REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Nežinau, kas nutiko tarp mamos ir mažos mergytės, bet trimetė klykė, ją per veidą ir kitur šaukdama mušė ir lauk iš prekybos centro tiesiog tempė mama. Dauguma praeivių pradėjo fiksuoti incidentą išmaniais telefonais, kažkas iškvietė policiją, mat vaizdas tikrai reikalavo pašalinių įsikišimo. Kas galėjo nutikti tarp tokio mažo vaiko ir mamos, ką ten mušti – juk jai tik apie tris metukus – man galvoje netelpa toks žiaurumas. Juk būna, kad vaikai rodo savo kaprizus, būna, kad pasiožiuoja, bet mamos taip nesielgia, nepuola į isterija, nešaukia ir nedaužo vaiko – kažkoks siaubas“, - incidentą matę pasakojo liudininkai.

Vaiko teisių apsaugos skyrius apie šį incidentą informuotas.

„Mes gavome pranešimą apie situaciją prekybos centre. Policija mergytę tą dieną nuvežė į ligoninę gautiems sumušimams įvertinti. Šiandien turėtume gauti išvadas dėl patirtų mergytės sužalojimų tiek iš medikų, tiek iš policijos.

REKLAMA
REKLAMA

Ši šeima nėra pakliuvusi į mūsų akiratį - normali, tvarkinga šeima - tačiau šiuo metu yra aiškinamos įvykio aplinkybės. Bus tikrinamos šeimos gyvenimo buities sąlygos, bendravimo įgūdžiai, bus apklausiami šeimos nariai ir mergytė. Kai tik bus gauta daigiau duomenų, bus sprendžiamas tolimesnis šeimos likimas – ar mergytė bus perduota artimųjų globai, ar mamai ir tėčiui reikia psichologų konsultacijos, socialinių įgūdžių pamokų ir pan. Tik surinkus visą informaciją bus galima daryti tolimesnes išvadas ir ieškoti sprendimų“, - sakė Vaiko teisių apsaugos skyriaus vedėjas Elegijus Laimikis.

REKLAMA

„Pirminiais duomenimis, mama nesuvaldė emocijų, ko pasekoje dėl mušamo mažamečio iškviesti policijos pareigūnai. Mergytė nuvežta į ligoninę sveikatos patikrinimui, vėliau perduota artimiesiems. Šiuo metu vykdomas ikiteisminis tyrimas“, - sakė Jonavos r. PK Veiklos skyriaus viršininkas Vytautas Trijonis.

Šaltinis: jonavoszinios.lt

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų