REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Uostamiesčio kriminalistai sulaikė nepilnamečių berniukų tvirkinimu įtariamą klaipėdietį.

Uostamiesčio kriminalistai sulaikė nepilnamečių berniukų tvirkinimu įtariamą klaipėdietį.

REKLAMA

Klaipėdos apskrities VPK Sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai po ilgo ir sudėtingo tyrimo nustatė ir sulaikė asmenį V. U. (gim. 1985 m.), kuris įtariamas kelerius metus tvirkinęs mažamečius ir nepilnamečius berniukus Klaipėdos rajono ribose ir kituose Lietuvos miestuose. 2018-05-17 Klaipėdos apylinkės teismas įtariamajam paskyrė kardomąją priemonę – suėmimą vienam mėnesiui. Asmuo V. U. yra plačiai žinomas pramogų ir sporto pasaulyje, taip pat įvairiuose socialiniuose projektuose skirtuose vaikams.

Įtariama, jog vyras nusikaltimus galimai vykdydavo tik nakties metu įvairių markių automobiliuose, kurie priklausė įtariamajam arba buvo nuomojami ar skolinami. Sulaikytas asmuo laikėsi didelio konspiratyvumo, buvo labai atsargus, aukoms prisistatydavo esąs turtingas verslininkas iš Vilniaus miesto, gydytoju, masažistu arba turtingo Lietuvos verslininko, kurio neįvardydavo, sūnumi.

REKLAMA
REKLAMA

Įtariamajam pavykdavo įkalbėti socialiai pažeistus vaikus tenkinti jo lytinę aistrą už įvairų atlygį, t. y. alkoholį, tabako gaminius, pinigus ir galimai narkotines medžiagas.

REKLAMA

Tolimesnį ikiteisminį tyrimą atlieka Klaipėdos AVPK KP Sunkių nusikaltimų tyrimo valdyba, kontroliuoja Klaipėdos apygardos prokuratūra.

Įtariamajam pareikšti kaltinimai pagal LR BK 151 ir 153 straipsnius.

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Konstitucijos 31 str., asmuo laikomas nekaltu, kol jo kaltumas neįrodytas įstatymo nustatyta tvarka ir pripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų