REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Koncernas „MG Baltic“ trečiadienį kreipėsi į teismą dėl Valstybės saugumo departamento (VSD) rašte parlamentarams pateiktų duomenų pripažinimo neatitinkančiais tikrovės.

 

„Šiandien yra pateiktas neturtinis ieškinys. Prašome pripažinti rašte paskleistus duomenis neatitinkančiais tikrovės ir pažeidžiančiais dalykinę reputaciją“, – BNS sakė koncerno atstovas spaudai Tadas Marčiukaitis.

Pasak jo, kreiptasi į Vilniaus miesto apylinkės teismą.

Valstybės saugumo departamentas sako oficialios informacijos apie kreipimąsi negavęs ir jo nekomentuoja.

„Oficialios informacijos dar negavome. Visi yra laisvi kreiptis į teismus“, – BNS sakė VSD atstovė spaudai Aurelija Katkuvienė.

Praėjusią savaitę paviešintame VSD rašte Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komitetui apžvelgiama „MG Baltic“ įtaka politinėms partijoms, Vilniaus miesto savivaldybei, Valstybinei mokesčių inspekcijai, teisėsaugai, Susisiekimo ministerijai, kitoms institucijoms.

Anot departamento, tenkindamas savo interesus koncernas buvo sukūręs ilgalaikę veikimo strategiją, kurią, VSD manymu, galima vertinti kaip destruktyvią veiklą, galinčią destabilizuoti valstybės sąrangą ir demokratinę politinę sistemą ir todėl keliančią grėsmę nacionaliniam saugumui.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų