REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Po audros (nuotr. Fotodiena.lt)

Rytojus - pavasarinio lietaus diena. Tad jei būsite Paryžiuje, Zalcburge ar Varšuvoje,  laukite šiltų, bet šlapių debesų.

20

Rytojus - pavasarinio lietaus diena. Tad jei būsite Paryžiuje, Zalcburge ar Varšuvoje,  laukite šiltų, bet šlapių debesų.

REKLAMA

Gražius saulėtus orus lėmusi aukšto slėgio sritis pamažu tolsta į rytus, bet Lietuvoje savo įtaką mūsų orams ji dar išlaikys. Dėl to artimiausią naktį pas mus bus ramu ir giedra.

O lietaus debesys Lietuvos pajūrį pasieks tik rytoj popiet. Ir po to mūsų orus kelias paras lems šiuo metu į vakarus nuo Lietuvos esantis ciklonas, tad lietaus kitą savaitę sulauksime dažniau.

Lietuvoje artimiausią naktį lietaus nebus, mažai debesuota.

Naktis rami ir giedra. O kad jau taip tai - vietomis bus šalnų - atsilinks jos į Lietuvą nuo šiaurinės pusės per Šiaulius, Panevėžį šalnos atslinkti gali ir iki Vilniaus rajonų. Rytoj dieną debesų po truputį daugės ir antroje dienos pusėje į pajūrį, į vakarinius rajonus atkeliaus lietus, kitur jis ateis vėliau. Pūs pietinių krypčių vėjas, tad oro šiluma atrodys jaukesnė.

Klaipėdoje plius 17-ka dieną, vos iki 2 naktį. O štai Šiauliuose naktinė vieno laipsnio temperatūra paryčiais gali virsti šalnomis. Bet dieną plius 15. Panevėžyje naktį minusas su šalnomis, dieną plius 15, Kaune nebus šalnų, dieną 17 ka šilumos. Utenoje 14. Vilniuje 15 ir naktį galima šalna, Varėnoje sinoptikai šalnų neprognozuoja kaip ir Druskinikuose. Diena Dzūkijoje bus šilčiausia iki plius 18.

Antradienio orus lems vakarinis ciklonas, tad numatomi dėgni, kartkartėm su lietumi, vėjuoti orai. Šalnų jau nebus. Diena iki + 14os. Trečiadienį Klaipėdoje jau vos 9, Kaune 10, Vilniuje 11 šilumos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų