REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Tragiška avarija Pilaitės ir Laisvės pr. sankryžoje nuotr. Broniaus Jablonsko

Sekmadienį paryčiais Vilniuje neapsieita be tragiškos avarijos. Maždaug 4 val. Pilaitės ir Laisvės pr. sankryžoje susidūrė trys automobiliai. 

31

Sekmadienį paryčiais Vilniuje neapsieita be tragiškos avarijos. Maždaug 4 val. Pilaitės ir Laisvės pr. sankryžoje susidūrė trys automobiliai. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avariją sukėlė girtas nuomojamo „CityBee“ automobilio „VW Golf“ vairuotojas. Nuo Pilaitės pusės atskriejęs automobiliu „CityBee“ atskriejęs vairuotojas rėžėsi į taksi paslaugas teikiančio pavėžėjo automobilį „Toyota“. Keleivius vežantis pavėžėjas stovėjo prie sankryžos, laukė žalios.

REKLAMA

Smūgis į „Toyota“ galą buvo labai smarkus – į pavėžėjo automobilį atsitrenkęs vairuotojas su „VW Golf“ matyt nė nepristabdė. Per avariją nesmarkiai dar apgadintas kitas prie sankryžos stovėjęs automobilis. Per avariją išsiliejo degalai – ugniagesiams dar teko pasirūpinti, kad nekiltų gaisras. Dėl avarijos buvo visiškai sustabdytas eismas.

Žuvo keleivė iš pavėžėjo automobilio. 27-erių merginą bandė gaivinti medikai, tačiau jos gyvybė užgeso greitosios automobilyje.

REKLAMA
REKLAMA

Anot liudininkų, pat kaltininkas, pusamžis „CityBee“ vairuotojas beveik nenukentėjo. Išlipęs iš sudaužyto „VW Golf“ jis puolė visus tikinti esąs visai blaivus.

Liudininkai sako, kad vyras buvo akivaizdžiai girtas, tą patį patvirtino ir alkoholio matuoklis – avariją sukėlęs vyriškis įpūtė 1,55 prom. Vien už tokį girtumą yra keliama baudžiamoji byla – tai vidutinis girtumas. 55-erių metų vyrui gresia 10 metų nelaisvės.

Liudininkai sakė, kad pavėžėjas vežė du keleivius, vaikiną ir merginą. Abudu juos iš smarkiai sumaitoto automobilio ištraukė gelbėtojai. Pats pavėžėjas esą sužeistas nesunkiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Trečiojo automobilio, kliudyto BMW ekipažas nesužeistas.

Kai įvyko ši avarija Kelių policijos reidai jau buvo pasibaigę. Beje naktį Kelių policija neleido įvykti dar vienai nelaimei – Žvėryne, Kęstučio gatvėje, buvo sustabdyta girta, 0,87 prom. įpūtusi „CityBee“ vairuotoja.

Baudžiamoji byla merginai negresia – jai nustatytas lengvas girtumas. Tačiau vairuotoja mažiausiai metams praras pažymėjimą ir gaus 300 eurų baudą. Piniginės sankcijos gresia ir iš „CityBee“ bendrovės. Be to mergina visam gyvenimui prarado teisę vairuoti šios bendrovės automobilius.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų