REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po mestų kaltinimų seksualiniu priekabiavimu – tvirtas M. Majausko žingsnis

G. Landsbergis kreipėsi į Generalinę prokuratūrą

„Info tv“pasirodė informacija apie tai, kad Mykolas Majauskas prieš kelerius metus neva priekabiavo prie vienos iš studenčių.

„Info tv“pasirodė informacija apie tai, kad Mykolas Majauskas prieš kelerius metus neva priekabiavo prie vienos iš studenčių.

REKLAMA

Iškart po paviešintos informacijos politikas išplatino pasiaiškinimą. M. Majauskas teigia, kad suspenduoja narystę Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS–LKD) partijoje.

„Neigiu netrukus pasirodysiančią informaciją apie mano nederamą elgesį. Tačiau noriu pabrėžti, kad kiekvienas šauksmas turi būti išklausytas ir vertinamas labai rimtai.

Tai yra geriausia prevencijos priemonė, kad smurtas nebūtų naturalizuojamas ir jo mūsų aplinkoje mažėtų, – sako Seimo TS-LKD frakcijos narys Mykolas Majauskas. – Visuomet stengiausi vadovautis aukščiausiais standartais, to reikalauju iš savęs ir aplinkinių. Visuomenės pasitikėjimas yra būtinas Savižudybių ir smurto prevencijos komisijos pirmininko veiklai. Paskleidus tokią informaciją tęsti šias pareigas man bus sunku, todėl artimiausio posėdžio metu pasitrauksiu“.

M. Majauskas taip pat susispenduoja narystę TS-LKD partijoje, kol bus išsklaidytos visos abejonės.

Nesvarstantis galimybės atsistatydinti iš Seimo

M. Majauskas sulaukė merginos kaltinimų nederamu seksualiniu elgesiu. Kaltinimus jis neigia.

„Kol kas tokio dalyko (trauktis iš Seimo – BNS) nesvarsčiau, vertinu rinkėjų išreikštą pasitikėjimą, darbus, kuriuos dariau iki šiol, ketinu tęsti. Taip lengvai rinkėjų pasitikėjimu nesišvaistysiu“ , – BNS sakė politikas.

REKLAMA
REKLAMA

Kreipėsi į Generalinę prokuratūrą

Tuo tarpu TS-LKD pirmininkas Gabrielius Landsbergis savo „Facebook“ paskyroje paskelbė, kad dėl M. Majauskui mestų kaltinimų kreipėsi į Generalinę prokuratūrą.

„Taisyklės visiems vienodos. Ar partiečiams, ar svetimiems. Mykolo Majausko narystė partijoje sustabdyta. Aš kreipiuosi į prokuratūrą prašydamas pradėti tyrimą“, - „Facebook“ rašė G. Landsbergis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų