REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Teisėsauga pradėjo du ikiteisminius tyrimus dėl galimo sugyventinių smurto prieš du vaikus.

Teisėsauga pradėjo du ikiteisminius tyrimus dėl galimo sugyventinių smurto prieš du vaikus.

REKLAMA

Kaip žurnalistams antradienį sakė Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros prokurorė Daiva Brudnienė, vyrui pateikti įtarimai dėl smurto prieš sugyventinę ir vieną vaiką, moteriai – prieš kitą.

„Pradėti du ikiteisminiai tyrimai – tiek vyro, tiek moters atžvilgiu. Pirminiais duomenimis, vyras galimai smurtavo prieš savo sugyventinę ir sugyventinės dukterį. (...) Moteriai pareikštas įtarimas dėl smurtavimo prieš kitą vaiką“, – sakė prokurorė.

Pranešimas apie tai, kad Šiaurės prospekte esančiame name smurtaujama, gautas sekmadienį, apie 22.40 valandą. Namo laiptinėje 1993 metais gimęs vyras sudavė kelis smūgius į laiptinę išbėgusiai sugyventinės dvejų metų dukrai, ją už kojų bandė įtempti į butą.

Vėliau bute vyrui laikant ant rankų kitą sugyventinės naujagimę dukrą, jos 1991 metais gimusi motina sudavė jam per rankas. Nuo smūgio naujagimė nukrito ant grindų.

REKLAMA
REKLAMA

Vyrui nustatytas 1,11 promilės girtumas, moteriai – 1,16 promilės.

Abi mažametės dėl nežymių sužalojimų paguldytos į ligoninę. Dėl to, ar jos galės grįžti į namus, spręs vaiko teisių apsaugos specialistai.

REKLAMA

Vyras ir moteris po įvykio buvo uždaryti į areštinę. Jiems pateikti įtarimai, skyrus kardomąsias priemones, jie paleisti į laisvę. Vyras įpareigotas neieškoti ryšių su šeima. Abiems skirtas rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

„Moteris neigia smurtavusi, o vyras iš dalies pripažįsta smurtavęs prieš sugyventinę, tačiau smurtą prieš vaiką neigia“, – sakė prokurorė.

Dėl smurto artimoje aplinkoje šeima žinoma teisėsaugai nebuvo, tačiau vyras yra patekęs į teisėsaugos akiratį dėl kitų nusižengimų, kokių – nedetalizuojama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų