REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Policija pradėjo kelis ikiteisminius tyrimus dėl suaugusiųjų smurto prieš mažamečius vaikus.

Policija pradėjo kelis ikiteisminius tyrimus dėl suaugusiųjų smurto prieš mažamečius vaikus.

REKLAMA

Kaip pranešė Policijos departamentas, sekmadienį, apie apie 22 val. 40 min. Kaune, Šiaurės prospekte namo laiptinėje neblaivus (1,11 prom.) vyras, gimęs 1993 metais, sudavė kelis smūgius sugyventinės mažametei dukrai, gimusiai 2015 metais, ją už kojų bandė įtempti į butą.

Tą pačią dieną apie 22 val. 47 min. tame pačiame bute vyrui laikant ant rankų kitą sugyventinės naujagimę dukrą, gimusią 2018 metais, neblaivi (1,16 prom.) sugyventinė, gimusi 1991 metais, sudavė jam per rankas. Nuo smūgio naujagimė nukrito ant grindų. Abi mažametės dėl nežymių sužalojimų paguldytos į ligoninę. Vyras ir moteris uždaryti į areštinę.

Pirmadienį Marijampolės savivaldybėje, Padovinio kaime į mokyklą atėjo sumuštas mažametis mokinys, gimęs 2012 metais, su kraujosruvomis veide ir ant rankų. Jis paaiškino, kad jį namuose Gyviškių kaime diržo sagtimi sumušė pamotė, gimusi 1994 metais.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienį policijai Varėnos rajono savivaldybės administracijos Vaiko teisių apsaugos skyrius pranešė, kad šeštadienį Varėnoje, Vytauto gatvėje esančiuose namuose, vyras, gimęs 1989 metais, galbūt smurtavo prieš sugyventinės mažametę dukrą, gimusią 2012 metais. Mergaitė dėl kraujosruvų veide, suteikus pirmąją pagalbą ligoninėje, išleista gydytis ambulatoriškai.

REKLAMA

Taip pat pirmadienį, apie 14 val. 25 min. Pakruojo rajone, Rimkūnų kaime socialiniams darbuotojams tikrinant socialinės rizikos šeimą, namuose rasti neblaivūs tėvai: 1,95 prom. girtumo moteris, gimusi 1985 metais, ir 1967 metais gimęs vyras (1,40 promilės). Įtariama, jog vyras galėjo smurtauti prieš savo mažametes dukras, gimusias 2007 ir 2011 metais. Priežiūrai paimtos abi mergaitės ir dar vienas šeimoje augantis 2009-aisiais gimęs mažametis, vyras uždarytas į areštinę.

Apie 16 val. 35 min. Trakų rajone, Rūdiškėse esančiame name, vyras, gimęs 1985 metais, smurtavo prieš buvusią sugyventinę, gimusią 1991 metais, ir ranka trenkė per galvą mažamečiui sūnui, gimusiam 2015 metais. Vaikui ligoninėje nustatytas galvos paviršinis sužalojimas ir kaktos sumušimas, įtariamasis ieškomas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų