REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Veikiausiai daugelis panevėžiečių tokio trečiadienio seniai nebepamena. Dingęs beveik dviejų metų berniukas ant kojų vakar per pietus sukėlė ne tik gausias policijos pareigūnų pajėgas, bet taip pat suvienijo ir savanorių, neabejingų nelaimei žmonių būrius.

Veikiausiai daugelis panevėžiečių tokio trečiadienio seniai nebepamena. Dingęs beveik dviejų metų berniukas ant kojų vakar per pietus sukėlė ne tik gausias policijos pareigūnų pajėgas, bet taip pat suvienijo ir savanorių, neabejingų nelaimei žmonių būrius.

REKLAMA

Trečiadienio vakarą naujienų portalui tv3.lt Panevėžio policijos komunikacijos atstovė patvirtino, jog ieškomas beveik dviejų metų berniukas, tačiau jo paieškų operacija trečiadienio vakarą buvo nutraukta dėl tamsos.

Vos tik pasirodžius šiai žiniai internete kilo milžiniškas žmonių, neabejingų šiai nelaimei, sujudimas.

Pranešimo apie Miežiškių seniūnijoje, Kunciagalio kaime dingusį berniuką Bendrasis pagalbos centras sulaukė trečiadienį, apie 13.30 val. Ieškoti dingusio mažylio į kaimą sulėkė gausios specialiųjų tarnybų pajėgos.

Pareigūnų teigimu, 17 val. tebetęsė Panevėžio rajone dingusio berniuko paiešką.

Ugniagesiai gelbėtojai, tikrindami Nevėžio upę, savo darbus tęsė jau nuo Miežiškių kaimo link Velžio gyvenvietės.

REKLAMA
REKLAMA

Po vidurnakčio - savanorių paieškos

Naujausiomis žiniomis, po vidurnakčio savanoriai tęsė dingusio berniuko paieškas.

Žmonės skatinami vienytis socialinio tinklalapio feisbuk paskyrose, kur ir dalijasi naujausiomis žiniomis apie paiešką.

REKLAMA

"Jūs juokaujat?... Tamsa, mažylis, šaltis, ilgesys namams... O jei jis tiesiog kur įkrito susižeidęs, gal parvirto, be sąmonės... Juk angelėlis sušals! Tai tokia gležna būtybė, jam nepasakysit-palauk ryto! Juk ne viduramžiais gyvenam-šunys, prožektoriai, atsiprašau, bet net ir suš.... telefonai dabar turi tikrai pakankamai galingus prožektorius, o čia matai-tamsa, reikia ryto... Visa širdim su Tavim, mažyli! Tikiu, grįši namo!" - internete rašo panevėžietė.

"Baisu net pagalvoti, pati auginu dvimetį. Duok dieve, kad surastų. Na, gerbiami politikai, sakot, kad įstaigos dirba savo darbą ir saugo mus.... Ar tikrai? Dvimečio net neieškot, nutraukiat darbus dėl tamsos. Nebesiderkit iš žmonių ir jų nelaimių, jei tai būtų jūsų vaikas, užkurtumėt tikrą vajų", - piktinasi komentatorė.

REKLAMA
REKLAMA

Naktį susirinkę savanorių būriai nepraranda vilties rasti berniuką.

Šukuojamos upės pakrantės ir atokiau esančios sodydos.

Prabilo apie liūdniausią scenarijų

Kaip rašoma portale jp.lt, kadangi visai greta šeimos kiemo teka Nevėžio upė, nusiteikta pačiam blogiausiam scenarijui.

Berniukas galėjo nuslysti į upę ir būti nuneštas srovės.

„Po pietų buvo gautas pranešimas, kad tėvai namo kieme pasigedo beveik dviejų metukų vaiko. Į įvykio vietą iškart išsiųstos gausios pareigūnų pajėgos. Taip pat į nelaimės vietą nuvyko ugniagesiai ir medikai. Pareigūnai dirbo pasitelkę kinologus su šunimis. Deja, kol kas paieška jokių rezultatų nedavė“, – naujienų portalui JP sakė Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato komunikacijos grupės vyriausioji specialistė Rasa Galkauskienė.

Narams paieškas teko nutraukti dėl tamsos. Jas ketinama atnaujinti ketvirtadienį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų