REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Pavojingą naktį Vilniuje siautėjo girti vairuotojai: jaunuolių pilnas BMW taranavo stulpa ir virto

 Per pūgą naktiniame Vilniuje vieni vairavo girti, kiti – sėdo prie vairo neturėdami teisės vairuoti.

26

 Per pūgą naktiniame Vilniuje vieni vairavo girti, kiti – sėdo prie vairo neturėdami teisės vairuoti.

REKLAMA

Penktadienį apie 22 val. Žaliųjų Ežerų gatvėje sustabdytas gerokai apgirtęs vairuotojas, jį sulaikyti padėjo pilietiški žmonės. Policijai paskambino į centro pusę važiuojantis jaunuolis, jis pranešė, kad priešais jį, į centro pusę važiuoja akivaizdžiai girtas „Daihatsu“ vairuotojas. Automobilis pavojingai vinguriavo užpustytame kelyje.

Specialiosioms tarnyboms paskambinęs jaunuolis važiavo paskui įtartiną „Daihatsu“ ir policijai pranešinėjo, kur šis važiuoja. Įtartiną automobilį sustabdė policija, įtarimai pasitvirtino – vyriškis įpūtė 1,61 prom. Tai vidutinis girtumas ir baudžiamoji byla. Vyras jau baustas už tai, kad anksčiau vairavo girtas. Vyras sakė, kad prisigėrė išlydėjęs sūnų į Norvegiją.

„Daihatsu“ vairuotojas nuvežtas į Priklausomybės ligų centrą, o jo automobilis – į policijos aikštelę.

REKLAMA
REKLAMA

Į tą patį techninės pagalbos sunkvežimį kartu su „Daihatsu“ buvo pakrautas Buivydiškių gatvėje į avariją pakliuvęs BMW. Šis automobilis apie 23 val. trenkėsi į stulpą ir jį nulaužė. BMW dar ir apvirto.

REKLAMA

BMW važiavę keturi vaikinai rimčiau nesužeisti – nė 20-ies neturėję jaunuoliai buvo girti. Trims jų nustatytas vidutinis girtumas, o vienam – lengvas.

Nė vienas neprisipažino vairavęs, todėl smarkiau apgirtę vaikinai nuvežti į Priklausomybės ligų centrą girtumui patikslinti, o mažiau girtas jaunuolis – nuvežtas iš karto į Kelių policiją apklausti.

Naktį per reidus kelių policijai įkliuvo ir du vairuotojai, neturintys pažymėjimų. Jiems skirtos baudos ir liepta susirasti, kas galėtų parvairuoti automobilius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų