REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Klaipėda

Šią savaitę orai Lietuvoje bus įvairūs. Pirmoje savaitės pusėje palis, iškris šlapdriba, vėliau numatomas pragiedrėjimas, bet jis ilgai netruks.

20

Šią savaitę orai Lietuvoje bus įvairūs. Pirmoje savaitės pusėje palis, iškris šlapdriba, vėliau numatomas pragiedrėjimas, bet jis ilgai netruks.

REKLAMA

Šiandien Lietuvoje bus debesuota. Daug kur palis, galima šlapdriba. Šils iki 4 - 5 laipsnių, pajūryje iki 8 laipsnių šilumos.

Daugiausia nerimo kelia artimiausios valandos. Artimiausią naktį daug kur taip pat numatomi krituliai, vyraus nedidelis lietus, Vilniuje ir Panevėžyje gali pasirodyti ir šlapdriba. Kai kur susidarys plikledis. Temperatūra kai kur gali nukristi žemiau nulio, pajūryje, vidurio Lietuvoje bus 1 – 2 laipsniai šilumos.

Antradienio dieną krituliai prognozuojami tik vietomis ir gana trumpi. Šils iki 4 - 5 laipsnių, pajūryje iki 7 laipsnių šilumos.

Trečiadienis išliks apniukęs

Trečiadienio naktį atvės iki 1 – 3 laipsnių šilumos, pajūryje bus 7 laipsniai šilumos. Daug kur iškris šlapdriba, pajūryje palis, o Panevėžyje susidarys lijundra.

REKLAMA
REKLAMA

Dieną temperatūra pakils iki 5 - 7 laipsnių šilumos, pajūryje iki 10 laipsnių. Diena bus apsiniaukusi, kai kur palis, Vilniuje gali iškristi šlapdriba.

REKLAMA

Ketvirtadienį – prasiskverbs saulė

Ketvirtadienio naktį vės iki 3 – 5 laipsnių šilumos, pajūryje iki 7 laipsnių šilumos. Trumpas lietus numatomas tik Vilniuje, kitur bus debesuota su pragiedruliais.

„Šią savaitę, gali pragiedrėti, bet kol kas cirkuliacija Lietuvoje yra tokia, kad dideli šalčiai dar tikrai neateina ir viskas priklauso nuo debesuotumo. Jeigu tik naktį ilgiau pragiedrėja, tai tuomet gali ir pašalti vienu kitu laipsniu, jei ne, tuomet išlieka pliusinė temperatūra“, – kalbėjo sinoptikas.

Ketvirtadienio dieną temperatūra pakils iki 6 – 7 laipsnių, pajūryje iki 8 laipsnių šilumos. Galėsime pasidžiaugti – bus saulėta ir graži diena, gali praplaukti tik keli lengvi debesėliai. Krituliai nenumatomi.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienio naktį paspaus šaltukas

Penktadienio naktį temperatūra Vilniuje ir Kaune gali nukristi iki 1 - 2 laipsnių šalčio, Šiauliuose ir Panevėžyje iki 3 - 4 laipsnių šalčio, o pajūryje iki 3 laipsnių šilumos. Tad naktį paspaus šaltukas. Dieną šils iki 4 -5 laipsnių šilumos, pajūryje iki 7 laipsnių šilumos.

Savaitgalį vėl bus apsiniaukę

Savaitgalį į Lietuvą vėl grįš krituliai. Sulauksime ir lietaus, ir šlapdribos. Bus vėsiau, tik 3 - 5 laipsniai šilumos dienomis ir 0 – 2 laipsniai šilumos naktimis.

Vandens telkinių temperatūra

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, šiomis dienomis įvairiuose vandens telkiniuose yra apie 6–8 laipsnių šiluma. Baltijos jūroje prie Nidos ir Klaipėdos yra apie +8 laipsnių. Ežerų temperatūra yra tokia: Tauragno ežere +7 laipsniai, Totoriškių ežere (Trakuose) yra +7 laipsniai, Kauno mariose (Darsūniškyje) yra +6 laipsniai, Neryje (Vilniuje) +6 laipsniai, Nemune (Druskininkuose) +6 laipsniai, Šventojoje (Anykščiuose) +6 laipsniai, Kuršių mariose +7 laipsniai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų