REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naktinis trileris Grigiškėse. Sumušę ir apvogę pusamžį vyrą paaugliai nuo pareigūnų spruko automobiliu. Paaiškėjo, kad auką daužė ir mergina, o visiškai girto vairuotojo kišenėse policininkai dar rado ir narkotikų.

Naktinis trileris Grigiškėse. Sumušę ir apvogę pusamžį vyrą paaugliai nuo pareigūnų spruko automobiliu. Paaiškėjo, kad auką daužė ir mergina, o visiškai girto vairuotojo kišenėse policininkai dar rado ir narkotikų.

REKLAMA

Vidurnaktis. Vilnius. Antrojo policijos komisariato mobilioji kuopa patruliuoja šalia Gedimino kalno. Operatorė praneša, kad Grigiškėse vyksta muštynės, gali būti sunkiai sužeistų. Pareigūnai įjungia švyturėlius ir skuba į įvykio vietą, kuri nutolusi per 15 kilometrų. Per raciją pranešama, kad žmogų sužaloję asmenys dar gali būti nepasišalinę.

Policijos visureigis skrieja didesniu nei 160 kilometrų per valandą greičiu. Grigiškėse atsiduriame per 7 minutes.

Pareigūnai pastebi jaunuolių būrį ir prie jų sustojusį automobilį. Pamatęs policiją vairuotojas staiga spaudžia akseleratorių ir nudumia daugiabučių link. „Mazda“ pasuka link požeminių garažų, greičio nemažina. Tačiau nuo pareigūnų pasprukti bandžiusių jaunuolių kelionė čia ir baigiasi. Prieš pat sustojant grupelė dar bando gudrauti. Į vairuotojo vietą peršoka mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Ant žemės suguldyti trys vaikinai, sulaikytos ir dvi merginos. Viena iš jų nepilnametė. Nuo visos kompanijos sklinda stiprus alkoholio kvapas. Vairuotojas ne tik neprisipažįsta vairavęs, bet tikina to nė nemokantis.

REKLAMA

Tikrinamas ekipažo blaivumas. Beveik visi įpučia daugiau nei promilę. Vairuotojas vieną ir 65 šimtąsias. Tai reiškia, jog jam jau gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimo bausmė. Vos prieš kelias akimirkas besigyrusi, jog išgėrė du butelius šampano, nepilnametė taip pat pučia į alkotesterį. Paaiškėja, kad ji kompanijoje girčiausia – viena promilė ir 72 šimtosios.

Atvykus antram policijos ekipažui aiškėja, kad būtent šie jaunuoliai autobusų stotelėje Grigiškėse galėjo sumušti 40-metį ir atimti iš jo mobilųjį telefoną. Sužalojimai sunkūs, vyras išvežtas į ligoninę. Sužeistas žmogus pasakojo, kad užpuolime dalyvavo ir merginos. Išties, vienos jų rankos sužeistos.

REKLAMA
REKLAMA

Maža to, vairuotojo kišenėje randama, kaip įtariama, narkotinių medžiagų. Galimai amfetaminas. Pilnamečiai išvežami į komisariatą, o 17-metės lauks apsilankymas narkologiniame.

Naktis nerami ir visai kitoje sostinės pusėje. Šalia Balsių gyvenvietės, senyva moteris kviečiasi pagalbos. Įkaušęs vyras daužosi į langus.

Prasibrovus per žvyrą ir po liūties telkšančias balas, atvykstame į atokią sodybą. Mūsų ekipažo kolegos jau sulaikė įtariamąjį. Šis pusamžis vyrukas jau ne pirmą kartą čia lankosi. Ir senolę yra sykį užpuolęs.

Išsamiau žiūrėkite TV3 reportaže: 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų