REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Neblaivus vairuotojas kartu vežėsi ir savo mažametę dukrą (nuotr. Policijos)

Trakų rajono policijos komisariato pareigūnai sulaikė neblaivų vairuotoją, su kuriuo važiavo mažametė jo dukra (gimusi 2014 m.).

3

Trakų rajono policijos komisariato pareigūnai sulaikė neblaivų vairuotoją, su kuriuo važiavo mažametė jo dukra (gimusi 2014 m.).

REKLAMA

Birželio 30-osios naktį, apie 1 val. 30 min., Trakų policija gavo pranešimą, kad viename Rūdiškių seniūnijos kaime neblaivus vyras įsisodino į automobilį savo dvejų metų vaiką ir išvažiavo.

Į tokio pobūdžio pranešimus pareigūnai reaguoja nedelsdami. Taip buvo ir šį kartą. Pareigūnai patikslino galimą neblaivaus vyro važiavimo kryptį ir netrukus pastebėjo pranešime nurodytą automobilį „Mazda“, kurio vairuotojas, pamatęs policijos automobilį, išjungė šviesas, padidino greitį, nepaklusęs pareigūnų reikalavimui sustoti.

Kadangi buvo pranešta, kad automobilyje gali būti mažametis vaikas, pareigūnai pasirinko neagresyvaus persekiojimo būdą. „Mazdos“ vairuotojas, sprukdamas nuo pareigūnų, įvažiavo į įmonės teritoriją ir, atsitrenkęs į tvorą, sustojo. Bet ir tai jo nesulaikė – paėmęs ant rankų savo vaiką, puolė bėgti nuo pareigūnų, bet greitai buvo sulaikytas. Šio įvykio metu vaikas nenukentėjo ‒ mergaitė perduota motinai.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip paaiškėjo, sulaikytasis ‒ dvidešimt vienerių metų Vilniaus gyventojas, kuris net neturi suteiktos jam teisės vairuoti transporto priemonę. Į alkoholio matuoklį vyras įpūtė daugiau nei 1,5 promilės.

REKLAMA

Trakų rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas, įtariamasis uždarytas į areštinę. Per paskutines 10 dienų Trakų rajone tai jau 3 ikiteisminis tyrimas, pradėtas neblaiviems vairuotojams.

Lietuvos Respublikos baudžiamasis kodeksas už vairavimą kelių transporto priemonės apsvaigus nuo alkoholio, kai kraujyje buvo daugiau negu 1,5 promilės alkoholio, numato baudą arba areštą, arba laisvės atėmimą iki vienerių metų Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 281 str. 7 d.).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų