REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Avarija Olandų gatvėje nuotr. Broniaus Jablonsko

Vilniuje apgirtęs vaikinas važiavo prieš eismą ir sukėlė avariją

per reidą įkliuvo dar du girti vairuotojai

Naktį į šeštadienį apie 2 val. Vilniuje, Olandų gatvėje, susidūrė du lengvieji automobiliai. Per avariją sužeistas vienas vairuotojas. Paaiškėjo, kad kitas vairuotojas važiavo girtas.

27

Naktį į šeštadienį apie 2 val. Vilniuje, Olandų gatvėje, susidūrė du lengvieji automobiliai. Per avariją sužeistas vienas vairuotojas. Paaiškėjo, kad kitas vairuotojas važiavo girtas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko Žirmūnų link važiuojančiam automobiliui „Škoda“ išvažiavus į priešpriešinę eismo juostą. Automobilio „Fiat“ vairuotojas pasakojo, kad kildamas į kalną pamatė į jį atlekiantį automobilį. „Fiat“ vairuotojas vengdamas kaktomušos taip pat pasuko į priešpriešinę. Automobiliai gal ir būtų prasilenkę, tačiau „Škoda“ vairuotojas paskutinę akimirką pasuko atgal – grįždamas į savo juostą nurėžė „Fiat“ keleivio pusės šoną.

REKLAMA

Greitosios medikai vaikinui iš „Fiat“ uždėjo įtvarą, šis vairuotojas, pirminiais duomenimis, buvo blaivus. O štai „Škoda“ vairuotojas įpūtė 0,59 prom. Tai lengvas girtumas. Medikai apžiūrėjo ir įtariamą kaltininką – jo vežti į ligoninę neprireikė. Atskubėję draugai policijos išvežamam „Škoda“ vairuotojui spėjo perduoti butelį vandens. Policija nuvežė sulaikytąjį į Priklausomybės ligų centrą, ten paimta kraujo girtumui patikslinti.

REKLAMA
REKLAMA

„Fiat“ vairuotojas išvežtas į ligoninę. Jei pasitvirtins įtarimai dėl „Škoda“ vairuotojo girtumo ir kaltės sukėlus eismo įvykį, baudžiamoji byla greičiausiai bus keliama, net ir tuo atveju, jei kitas vairuotojas sužeistas nesunkiai.

Naktį į Vilniuje vyko ir Kelių policijos reidai. Įkliuvo du lengvai apgirtę vairuotojai. Abu buvo sustabdyti Geležinio Vilko gatvėje prie Vingio parko. Apie 1 val. pro automobilius stabdančius pareigūnus su vėjeliu bandė pralėkti „Audi“. Su kompanija važiavęs vairuotojas nepastebėjo greitį ribojančių kelio ženklų. Kone penkis kartus leidžiamus 20 km / val. viršijęs vairuotojas matyt tikėjosi, kad lekiančio su vėjeliu policija ir nestabdys. Greičio pareigūnai nematavo, tačiau ženklų nematantį vairuotoją pareigūnai, žinoma, sustabdė patikrinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Į alkoholio matuoklį vaikinas įpūtė 0,69 prom. Vaikinas sakė esąs blaivus, įvyko klaida. Be to gynėsi greičio neviršijęs, esą šioje vietoje ir leidžiama važiuoti 60 km / val. Vaikinas nepastebėjo kelių policijos pastatytų kelio ženklų. Reido vietoje specialiai ribojamas greitis, ir todėl, kad neįvyktų eismo nelaimė.

Netrukus buvo sustabdytas ir kiek labiau apgirtęs „VW Passat“ vairuotojas. Jis įpūtė 0,87 prom.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų