REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeimos žudynių tragedija: iš ryto – blogos policijos žinios

Teismo medicinos ekspertams įvykio vietoje nustačius, kad šeima Kauno rajone buvo nužudyta anksčiau nei pirmadienį, policija plečia paiešką į kitus šalies rajonus. 

Teismo medicinos ekspertams įvykio vietoje nustačius, kad šeima Kauno rajone buvo nužudyta anksčiau nei pirmadienį, policija plečia paiešką į kitus šalies rajonus. 

REKLAMA

"Pareigūnai dirbo visą naktį, atlikta nemažai paieškų veiksmų, apklausta daug liudininkų, tačiau įtariamojo rasti kol kas nepavyko", - antradienio rytą LRT patvirtino Policijos departamento atstovas spaudai Ramūnas Matonis. Vėliau tokią informacija patvirtino ir policijos generalinis komisaras Linas Pernavas.

Pareigūnų teigimu, neatmetama ir versija, kad įtariamasis gali būti jau negyvas.

Policijos departamentas taip pat skelbia, kad galimas įtariamasis dirba vienoje iš saugos tarnybų.

Apžiūrėjus namus, kuriuose įvyko tragedija, viename užrakintame seife rasti du ginklai, kitas seifas rastas atidarytas ir tuščias.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak policijos, du ginklai namuose laikyti legaliai. Leidimą ginklui turėjo ir įtariamasis. Jo pavardės ir vardo policija kol kas neskelbia.

Įtariamasis anksčiau nebuvo teistas ir nebuvo baustas administracine tvarka, BNS pranešė Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis.

REKLAMA

Įtariamojo ieško gausios policijos pajėgos. Vien įvykio vietoje ir šalia jos dirba daugiau kaip 50 pareigūnų, pasitelkti kinologai su tarnybiniais šunimis.

Jaunas vyras įtariamas nužudęs savo šeimos narius – mamą, tėtį, senelę ir tėvo brolį.

Policija intensyviai ieško šiuo nusikaltimu įtariamo nužudytųjų 27 metų giminaičio. Kadangi iš seifo dingo legaliai laikomi ginklai, įtariamasis gali būti ginkluotas ir pavojingas, įspėja policija.

Turinčius bet kokios informacijos apie šį įvykį, mačiusius įtartiną asmenį Gaižėnų kaime ar jo apylinkėse, policija prašo kuo skubiau informuoti pareigūnus bendruoju pagalbos tel. 112.

REKLAMA
REKLAMA

Pareigūnai atkreipia dėmesį, kad, pastebėjus įtartiną asmenį, jokiu būdu nebandyti jo sulaikyti, nes tai gali būti pavojinga, o kuo skubiau pranešti policijai.

Kauno rajone, Gaižėnų kaime pirmadienio pavakarę rasti keturių žmonių kūnai su šautinėmis žaizdomis, pranešė Policijos departamentas. Šiuo metu ieškoma įtariamojo – nužudytųjų giminaičio. Kūnus aptiko atvykusi nužudytųjų giminaitė. Aiškinamasi, kada buvo įvykdyti nužudymai.

Policijos duomenimis, 17.45 val. rasti keturių žmonių kūnai su šautinėmis žaizdomis: vyro (gimusio 1967 metais), jo žmonos (g. 1968 metais), mamos (g. 1942 metais) ir brolio (g. 1979 metais). Įvykio vietoje taip pat rastas sužalotas įtariamojo prosenelis – jis ištiktas šoko išvežtas į ligoninę. Senoliui sužalota koja, pavojus gyvybei negresia.

Šiuo metu įvykio vietoje dirba policijos pareigūnai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų