REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį policijai pranešta apie galimą smurtą Kėdainių specialiojoje mokykloje.

Pirmadienį policijai pranešta apie galimą smurtą Kėdainių specialiojoje mokykloje.

REKLAMA

Policijos departamento duomenimis, į policiją kreipėsi Kėdainių Vaikų teisių apsaugos skyriaus darbuotojai. Jie nurodė, kad keturiolikmetis galėjo patirti fizinį smurtą specialiojoje mokykloje Kėdainiuose.

Šioje mokykloje ugdomi sutrikusio intelekto vaikai.

Dėl įvykio policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Kėdainai per pastarąsias savaites sulaukė ypatingo dėmesio dėl čia įvykusios tragedijos, kai buvo mirtinai sumuštas keturmetis.

Primename, kad praėjusią savaitę teisėsauga pranešė, jog vaiką mirtinai sumušę įtariami jo mama ir jos sugyventinis vartojo narkotines medžiagas.

Nustatyta, kad jie galėjo vartoti metamfetamino. Ketverių metų berniukas namuose Kėdainiuose žiauriai sumuštas sausio pabaigoje, po kelių dienų jis nuo patirtų sužalojimų ligoninėje mirė. Įtarimus vaiko nužudymu teisėsauga yra pateikusi mažamečio mamai ir jos sugyventiniui, kuris, įtariama, ir sumušė vaiką.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad paaiškėjo ir daugiau detalių.

Pasak pareigūnų, nustatyta, kad įtariamasis vaiko mamos sugyventinis ieškomas dėl apiplėšimo užsienyje.

REKLAMA

„Mes turime duomenų, kad vaikas buvo mušamas į įvairias kūno vietas. Kalbant apie įtariamųjų poziciją, problemų dėl to, kas ir kaip mušė mums šiandien nėra, tyrimas yra pakankamai aiškus ir judame pakankamai sparčiai į priekį“, – sakė vyriausiasis prokuroras.

Ketverių metų berniukas namuose Kėdainiuose žiauriai sumuštas sausio pabaigoje, po kelių dienų jis nuo patirtų sužalojimų ligoninėje mirė. Įtarimus vaiko nužudymu teisėsauga yra pateikusi mažamečio mamai ir jos sugyventiniui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų