REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žmogžudystė Marijampolėje – tarsi pačiame baisiausiame filme

Atnaujinta: vienas įtariamasis teisėsaugai žinomas, kitas teistas nebuvo

 Marijampolės savivaldybėje – kraupus nusikaltimas, aukos kūną du sugėrovai išslapstė supjaustę dalimis.

 Marijampolės savivaldybėje – kraupus nusikaltimas, aukos kūną du sugėrovai išslapstė supjaustę dalimis.

REKLAMA

Policijos departamentas pranešė, kad šeštadienį iškart po vidurnakčio į Marijampolės policiją kreipėsi vyriškis, kuris pranešė, kad dingo jo 48-rių metų brolis.

34-rių metų įtariamasis nurodė, kad ieškomą asmenį nužudė, supjaustė dalimis bei jo kūno dalis paslėpė įvairiose vietose. Šeštadienį po vidurdienio

Marijampolės savivaldybėje Vidgirių kaime šulinyje rasta nužudyto asmens kūno dalių.

Marijampolės apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Sigita Šatienė patvirtino, kad šiuo metu sulaikyti du įtariamieji.

Preliminariais duomenimis, nusikaltimas galėjo būti įvykdytas naktį į penktadienį, kilus konfliktui tarp sugėrovų.

„Pirminiais duomenimis, galbūt trise girtavo, kilo konfliktas ir žmogus buvo nužudytas“, – sakė atstovė. Anot jos, aukos kūno dalių paieška dar tęsiama.

REKLAMA
REKLAMA

Generalinės prokuratūros teigimu, įtariamasis A.I. buvo žinomas teisėsaugai, anksčiau teistas už vagystes. Paskutinė baudžiamoji byla, kurioje A.I. yra pareikšti kaltinimai pasikėsinimu nužudyti iš chuliganiškų paskatų, Kauno apygardos teismui perduota prieš pusmetį.

REKLAMA

Tyrimas buvo pradėtas dėl 2015 metų gruodžio viduryje viešoje vietoje įvykusio kelių apgirtusių asmenų konflikto, kurio metu nukentėjusiajam kirviu buvo padaryta kirstinė žaizda kaklo srityje. Iš pradžių įtarimai A.I. buvo pareikšti dėl apysunkio nusikaltimo (nesunkaus sveikatos sutrikdymo), tačiau vėliau, įvertinus visas padaryto sužalojimo aplinkybes, tyrimas ir kaltinimai buvo perkvalifikuoti į pasikėsinimą nužudyti iš chuliganiškų paskatų. ​Įtariamasis P.G. anksčiau teistas nebuvo.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų