REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
38
Vidury savaitės policija surengė „rugsėjo pirmosios“ reidą nuotr. Broniaus Jablonsko

Paskutinė vasaros diena Vilniuje palydėta audringai. Policijai girti įkliuvo keturi girti vairuotojai ir dviratininkė. O pėsčiuosius teko tramdyti net elektros šoku.

38

Paskutinė vasaros diena Vilniuje palydėta audringai. Policijai girti įkliuvo keturi girti vairuotojai ir dviratininkė. O pėsčiuosius teko tramdyti net elektros šoku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dar prieš vidurnaktį Dunojaus gatvėje sustabdytas „Volvo“ - jo vairuotojas buvo pats girčiausias iš sugautų pirmąją rudens naktį. Jis įpūtė 1,24 prom. Tai lengvas girtumas, bet paaiškėjo, kad vyriškis ir neturi vairuotojo pažymėjimo. Todėl teismas be baudos greičiausiai dar ir konfiskuos jo automobilį. Visai prie pat prie „Nissan“ vairo įkliuvo ir teisės vairuoti neturintis vaikinas.

REKLAMA

Policijai naktį teko ir elektros šoku tramdyti du vyriškius. Važiuodami iš vienos vietos į kitą prie degalinės jie pastebėjo draudžiamoje vietoje gatvėje besisukinėjančius vyrus - šie ketino lyg ir ketino muštis tarpusavyje. Šalia dar gulėjo smarkiai apgirtusi moteris.

Drausminami du aršiausieji puolė pareigūnus, kiti pabėgo. Girti vyrai atskubėjus pagalbai buvo surakinti antrankiais, o moteriai iškviesti medikai. Ji išvežta išblaivyti.

REKLAMA
REKLAMA

Reidui persikėlus į Pylimo gatvę sučiupta girta dviratininkė – jį įpūtė 1,03 prom. Merginai surašytas protokolas. Kitas gi dviratininkas iš tolo pamatęs policiją nulipa nuo dviračio ir jį stumiasi. Vis tiek vyras buvo patikrintas – jis įpūtė 0,29 prom, - neviršijo leistinos ribos, tad jam leista važiuoti toliau.

Pylimo gatvėje neprivažiavęs policijos netikėtai vienas taksi užkerto kelią kitam. Taksistai net policijos akivaizdoje jau buvo pasiruošę kibti vienas kitam į atlapus ir muštis, tačiau pribėgus žurnalistams apsiramino. Kelią užkirtęs taksistas, kelis kartus pakartojęs, kad tai jo klientė, įtikino kolegą nusileisti, o keleivė nuolankiai persėdo į kitą taksi. Abu taksistai skubėdami iš senamiesčio išvažiavo – keleivės netekęs taksi nuskubėjo net atviromis durelėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paskutinę vasaros dieną palydinčių žmonių čia mažai, klientų išvis nėra – dėl jų tenka ir taip kautis. Penktadieniais Vilniaus senamiestyje žmonių nepalyginamai daugiau.

Senamiestyje įkliuvo ir girtas „CityBee“ vairuotojas. Jis įpūtė 0,74 prom. Paaiškėjo, kad šio automobilio vaikinas ir neturėjo vairuoti. „CityBee“ automobiliuką buvo išsinuomojęs keleivis – pagal sutartį jis niekam kitam ir negali leisti vairuoti.

Mieste jaunuoliai linksminosi, automobilį išsinuomojęs vaikinas nusprendė pats nevairuoti, nes vartojo alkoholio. Prie vairo sėdo draugas, taip pat išgėręs, tik drąsesnis. Už drąsą jam dabar teks sumokėti 300 eurų, mažiausiai metams praras ir vairuotojo pažymėjimą. O štai automobilį išsinuomojusiam vaikinui teks atlyginti nuostolius savininkams – už mašinos išvežimą ir saugojimą aikštelėje.

Naktį policijai įkliuvo dar du girti vairuotojai – Trakų plente sučiuptas teisės vairuoti neturintis vyriškis įpūtė 0,59 prom. Minsko plente sulaikytas pradedantis vairuotojas įpūtė 0,17 prom. Dvejų metų vairavimo stažo neturintys asmenys privalo būti visai blaivūs.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų