REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žinių radijas

Prezidentei Daliai Grybauskaitei trečiadienį paskaičius savo metinį pranešimą, ne visi gyventojai išgirdo atsakymus į jiems rūpimus klausimas. „Žinių radijo“ klausytojai pateikė, jų nuomone, svarbiausius klausimus šalies vadovei.

REKLAMA
REKLAMA

„Atleisti FNTT pareigūnai Gailius (Vitalijus Gailius – red.) ir Giržadas (Vytautas Giržadas – red.) , paskui jie išteisinti. Prokuroras pavaldus prezidentei, o kartu su Kubiliumi kažkodėl jie buvo nuimti, pažeminti pareigose. Kadangi Grybauskaitė nori intensyviai kovoti su korupcija, šitas klausimas neišspręstas“, - laidoje „Dienos klausimas“ klausė Rimas iš Vilniaus.

REKLAMA

Algirdą iš Vilniaus domino, kodėl nejudinami reikalai su Vilniaus meru Artūru Zuoku ir šildymu.

Vitalija iš Kauno klausė,kaip prezidentė reaguoja į žurnalistės Rūtos Janutienės knygas apie Dalią Grybauskaitę ir Landsbergius:

„Norėčiau paklausti, kaip ji reaguoja į Janutienės šeimynėlės siautėjimą?“ – klausė Vitalija.

Almą iš Vilniaus domino prezidentės nuomonė, kaip atsilieptų Lietuvai, jei Graikija išstotų iš Europos Sąjungos, o tokiu pačiu keliu pasektų ir Didžioji Britanija.

REKLAMA
REKLAMA

Algį iš Klaipėdos domino sveikatos apsaugos gerinimas:

„Klausimas būtų dėl sveikatos apsaugos. Nebuvo nė žodeliu paminėta. Klausiausi, bet nieko neišgirdau“, - sakė jis.

Dar vieną klausytoją labiausiai jaudino Lietuvos provincijos likimas ir ką prezidentė galėtų padaryti, kad ten atgytų gyvenimas.

„Kada ši nelaimė baigsis mūsų šalyje apie homoseksualus? Kada šita gėda išeis iš mūsų Lietuvos? Juk tiek daug teršalo įėjo, ir tikrai iš Europos Sąjungos“,- kalbėjo neprisistačiusi klausyotja.

Marius iš Vilniaus uždavė tris klausimus prezidentei:

„Ką duoda Lietuvai visuomenės bauginimas, kuris dabar pastoviai sklinda iš eterio? Antras klausimas būtų, kokią naudą duoda santykių su Rusija aštrinimas ir priešiškumo kurstymas? Ir dar vienas – ar prezidentė užsienio politiką formuoja savarankiškai ar daroma kažkokia įtaka?“ – klausė Marius.

Parengė Ieva Kazlauskaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų