REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį Kauno vairuotojų laukia malonus siurprizas – šalia „Kauno Akropolio“ esančioje pėsčiųjų perėjoje juos pasitiks ugningi „Fresko“ šokėjų pasirodymai. Degant per gatvę leidžiančiam eiti šviesoforo signalui, pėsčiųjų perėja virs įspūdinga erdve, kur energingu šokio ritmu į perėją išbėgusios „Fresko” šokėjos sieks atkreipti vairuotojų dėmesį į artėjančius mokslo metus bei skatins vairuotojų atidumą kelyje.

REKLAMA
REKLAMA

Artėjant rugsėjo pirmosios šventei, prekybos ir pramogų centras „Kauno Akropolis“ jau antrus metus iš eilės inicijuoja netradicinę akciją „Kauno Akropolis – saugaus eismo miestas“. Rugpjūčio 30 d. nuo 12 iki 18 val. į „Kauno Akropolį“ atvykę moksleiviai galės sudalyvauti interaktyviame saugaus eismo žaidime, linksmai įsisavinti gyvybiškai svarbią informaciją ir gauti puikių dovanų.

REKLAMA

Taip pat prekybos ir pramogų centre miesto moksleivių lauks pamėgti personažai – šunelis Amsius ir Šviesoforas, linksmos užduotys, atrakcijos, puikūs prizai.

Pasak prekybos ir pramogų centro “Kauno Akropolis” valdytojos Brigitos Kuodytės, šiemetinės akcijos tikslas yra ne tik žaidimų pagalba padėti vaikams įsisavinti svarbiausias saugaus eismo taisykles, bet taip pat atkreipti ir vairuotojų dėmesį į pėsčiuosius, o ypatingai į mokyklą skubančius vaikus.

„Tikimės, kad linksmai leisdami laiką, vaikai įsisavins svarbiausias saugaus eismo taisykles, o įspūdingi šokėjų pasirodymai pėsčiųjų perėjoje nors trumpam prikaustys vairuotojų žvilgsnius ir privers susimąstyti apie vieną svarbiausių dalykų – mūsų vaikų saugumą gatvėse“, - sakė B. Kuodytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų