REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liepos 21-ąją Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnams, dirbusiems naktį Šiaulių mieste, įtarimą sukėlė Gumbinės gatve važiavęs automobilis TOYOTA LAND CRUISER. Sustabdyto automobilio vairuotojas buvo blaivus, tačiau negalėjo pateikti nei transporto priemonės registracijos dokumentų, nei vairuotojo pažymėjimo. Galiausiai su pirštinėmis už vairo sėdėjęs jaunuolis prisipažino, kad automobilį pavogė ir su juo važinėjasi. Neturintis teisės vairuoti 19-metis Šiaulių rajono, Žadžiūnų k., gyventojas M. Č. buvo uždarytas į areštinę. Dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas.

REKLAMA
REKLAMA

Kai pareigūnai prikėlė iš miego šiuo automobiliu besinaudojantį vienos uždarosios akcinės bendrovės direktorių, jis net susapnavęs nebuvo, kad kieme nebėra jo visureigio. O susapnuoti tokį nutikimą buvo pagrindas, nes automobilį buvo palikęs neužrakintą su jame paliktais užvedimo rakteliais. Na, ir kas kad transporto priemonė stovėjo nuosavo namo kieme. Pro šalį ėjusiam ilgapirščiui tai nesutrukdė užsukti į jį ir patikrinti, ar galima į automobilį patekti. Matyt, žinojo, kad nuosavų namų savininkai įpratę savo transporto priemones nakčiai palikti nerakintas... Radęs neužrakintą TOYOTA LAND CRUISER ir jo užvedimo raktelius, M. Č. apsimovė salone rastas automobilio savininko pirštines ir kaip tikras gangsteris išvairavo iš kiemo į naktinius Šiaulius.

REKLAMA

Tokį pasivažinėjimą baudžiamasis kodeksas kvalifikuoja kaip automobilio vagystę ir už tai dabar 19-mečiui gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų. Teismas 10-čiai parų sankcionavo M. Č. suėmimą.

Informacija Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų